Banner 980x90

Smiltenē izsludināts konkurss uz novada pašvaldība policijas priekšnieka amatu

Rīga, 1.jūl., LETA. Smiltenē izsludināts konkurss uz novada pašvaldības policijas priekšnieka amatu, liecina paziņojums pašvaldības mājaslapā.

Pašvaldība amata pretendentam piedāvā pilna laika amata vietu uz nenoteiktu laiku, sociālās garantijas, tai skaitā veselības apdrošināšanu un izglītības iespējas profesionālai pilnveidei.

Piedāvātais atalgojums ir 7,17 eiro stundā pirms nodokļu nomaksas.

Pašvaldības policijas priekšniekam būs jāorganizē policijas ikdienas darbs, jānosaka uzdevumi un jākontrolē to izpilde, jāapkopo policijas darbības rezultāti, tie jāanalizē, jāizstrādā priekšlikumi un jāveic citi pienākumi.

Pretendentam jāatbilst likumā "Par policiju" noteiktajām prasībām, jābūt augstākajai izglītībai, jāpārzina pašvaldības policijas darbu reglamentējošie normatīvie akti.

Pieteikuma dokumentus jāiesniedz personīgi vai pa pastu Smiltenes novada domes Klientu apkalpošanas centrā Dārza ielā 3, Smiltenē, Smiltenes novadā. Pretendentiem dokumenti jāiesniedz līdz šā gada 4.jūlijam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)