Banner 980x90

Smiltenē demonstrēs melno komēdiju "Dāvana nāves dienā"

Ceturtdien, 23.jūlijā, plkst.19.00 Smiltenes pilsētas Kultūras centra Teātra zālē būs skatāma melnā komēdija "Dāvana nāves dienā" (Alex Chigvinadze).

Izrādi rādīs teātris no Bolnisi pilsētas Gruzijā, pilsētas informācijas portāls Smiltene24.lv uzzināja Smiltenes novada pašvaldībā.

Izrādes darbība noris cietumā. Visa ģimene: tēvs, māte, dēls un meita ir arestēti par smagu noziegumu izdarīšanu. Nepilngadīgā meita ir notiesāta uz nāvi un, līdzko viņa sasniegs pilngadību un kļūs pieaugusi, sods tiks izpildīts. Lai gan nav pierādījumu, viņu vaino narkotiku tirdzniecībā, kas izraisīja divu cilvēku nāvi. Tēvs, kas ir aktieris, nogalināja savu režisoru un māte, kas ir kurlmēma, ielauzās bankā ar uzrakstu uz plāksnes "šī ir laupīšana". Pirmajā mirklī šķiet, ka tas ir parasts cietums, taču šeit nav administrācijas. Valdība, galvenā administrācija un iestāde ir reprezentēta ar cietuma uzraugu.

Ieeja bez maksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)