Banner 980x90

Smiltenē demonstrēs latviešu filmu "Mīlestības dārzs"

Publicitātes foto
Publicitātes foto

19.novembrī plkst.18.00 Smiltenes pilsētas Kultūras centra Kino zālē demonstrēs režisora Anša Bērziņa romantisko filmu "Mīlestības dārzs", pilsētas informācijas portālam Smiltene24.lv ziņo Smiltenes pilsētas Kultūras centra mākslinieciskā vadītāja Madara Mūrniece.

Ikviens, kurš reiz bijis Ziemeļblāzmas Bērnu svētkos, ir šīs filmas varonis. Filmā jūs varēsiet ieraudzīt sevi vai savus bērnus, savus radiniekus vai draugus. Līdzās reportāžām no pēdējo gadu Bērnu svētkiem filma stāsta arī par šo svētku radītāju Augusta Dombrovska un Martas Rinkas neparasto un romantisko draudzību.

Filmā divdesmitā gadsimta sākums, kad 1908.gadā notika pirmie Ziemeļblāzmas Bērnu svētki, saskaras ar divdesmit pirmā gadsimta sākumu, kad vēl šodien šī skaistā tradīcija turpinās. 

Augusta Dombrovska lomā iejūtas aktieris Vilis Daudziņš, bet Martas Rinkas-aktrise Inga Tropa. Filmas ilgums - viena stunda. 

Ieeja bez maksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)