Banner 980x90

Smiltenē demonstrēs izrādi "Balkona ragneši"

22.aprīlī plkst.19.00 Smiltenes pilsētas Kultūras centrā demonstrēs izrādi "Balkona ragneši", pilsētas informācijas portālam Smiltene24.lv ziņo Smiltenes pilsētas Kultūras centra vadītāja Ilze Jēkabsone.

Vīrs negaidīti atgriežas mājās un satop sievu kopā... Kā jūs domāt ar ko? Neesat maldījušies - ar puspliku mīļāko. Kā jūs domājat, ar ko tas beidzas? Ar kautiņu?... Nekā tamlīdzīgi... Abi vīrieši šķiras kā draugi. Viss būtu labi, ja pēc brītiņa no kaimiņu dzīvokļa caur balkonu šeit neierastos vēl viens pusplikais... Un tad gan sākas...

Austriešu dramaturgs Herberts Bergers tipiski anekdotisku gadījumu ietērpis asprātīgos, negaidītu sižetisku pavērsienu virpuļos, pievienojis krāsainus dialogus un noved lugas varoņus līdz atziņai - ja esi neuzticīgs savam vistuvākajam cilvēkam, esi gatavs, ka viņš atbildēs ar to pašu. Un attiecības tā samežģīsies, ka šo mezglu atraisīt būs pa spēkam vienīgi Īstai Mīlestībai.

Autors atgādina, ka dzenoties pēc karjeras, naudas un vispārējas atzīšanas cilvēki bieži atstāj novārtā tādas vērtības kā ģimene un mīlestība.

Nacionālā teātra aktrise Zane Jančevska,
Neatkarīgā teātra Kabata aktrise Aīda Ozoliņa
Dailes teātra aktieris Juris Kalniņš
Nacionālā teātra aktieris Mārtiņš Brūveris
Kārlis Anitens
        
Biļetes: 7,00, 5,50 un 4,00 eiro.
Iepriekšpārdošana no 8.aprīļa Smiltenes pilsētas Kultūras centra kasē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)