Banner 980x90

Sestdien strauji pazemināsies gaisa temperatūra, gaidāms liels vējš un īslaicīgs lietus

Rīga, 21.sept., LETA. Nakts uz sestdienu vēl būs vasarīgi silta, prognozē sinoptiķi. Nakts otrajā pusē Kurzemē, no rīta arī pārējā valstī gaiss atdzisīs līdz +11..+16 grādiem.

Gaisa temperatūra sestdienas pēcpusdienā būs +12..+17 grādu jeb vidēji 12 grādus zemāka nekā piektdien.

Naktī no rietumiem debesis pamazām apmāksies, savukārt dienā, sākot ar Kurzemi, uzspīdēs saule. Valsts austrumu novados būs pārsvarā skaidra nakts un apmākusies diena. Brīžiem gaidāms lietus.

Dienvidu un rietumu vējš brāzmās pastiprināsies līdz 10-16 metriem sekundē, vietām piekrastē - līdz 20 metriem sekundē.

Rīgā sestdienas rītā gaidāms apmācies laiks, dienā starp mākoņiem parādīsies saule. Īslaicīgi līs. Pēc siltas nakts gaisa temperatūra no rīta pazemināsies līdz +13 grādiem un pēcpusdienā paaugstināsies līdz +16 grādiem. Vēja ātrums brāzmās brīžiem sasniegs 14 metru sekundē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)