Banner 980x90

Samazina "Smiltenes piena" valdi

Veiktas izmaiņas piena pārstrādes uzņēmumā AS "Smiltenes piens", no darba valdes locekļu amatā atceļot Agitu Opmani un Andri Ravu, liecina "Firmas.lv" informācija.

Darbu uzņēmuma valdē turpina tās priekšsēdētāja Ilze Bogdanova, kā arī valdes locekļi Iveta Pakule un Normunds Liniņš.

"Smiltenes piena" apgrozījums 2013.gadā bija 15,104 miljoni eiro, kas ir 25% pieaugums salīdzinājumā ar 12,178 miljoniem 2012.gadā.

Uzņēmuma peļņa pērn bija 659 363 eiro, kas ir par 4% vairāk nekā 412 634 eiro peļņa 2012.gadā.
Kā norādīts uzņēmuma vadības ziņojumā, pagājušā gada veiksmīgie rādītāji daļēji skaidrojami ar eksporta pieaugumu uz Krieviju, kas patlaban sasniedz 19% no kopējā eksporta apjoma.

Tāpat pērn veiksmīgi reģistrēta preču zīme "Piena spēks", ar kuru tiek realizēti astoņi produkti - kefīrs un sūkalu olbaltumvielu koncentrāta dzērieni ar dažādām garšām.

"Smiltenes piens" reģistrēts 1993.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 472 962 eiro. Uzņēmumā nodarbināti 94 darbinieki.

Uzņēmums nodarbojas ar piena iepirkšanu, pārstrādi un produktu realizāciju Latvijā, kā arī eksportē uz Krieviju, Igauniju, Vāciju, Izraēlu, ASV.

Lielākā daļa no "Smiltenes piena" produkcijas ir sieri, bet uzņēmums ražo arī pienu, kefīru, sviestu, skābo krējumu, saldo krējumu, vājpiena un pilnpiena biezpienu un biezpiena izstrādājumus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)