Banner 980x90

Saistībā ar pāreju uz vasaras laiku 31.martā vairāki nakts autobusi reisu uzsāks stundu agrāk

Rīga, 22.marts, LETA. Ņemot vērā pāreju uz vasaras laiku naktī uz 31.martu, pagriežot pulksteņa rādītājus par vienu stundu uz priekšu, maršruta Nr.7912 Rīga-Viļaka-Baltinava, Nr.7906 Rīga-Smiltene-Alūksne un Nr.7938 Rīga-Kandava-Kuldīga nakts autobusiem būs mainīta braukšanas kārtība, aģentūru LETA informēja SIA "Autotransporta direkcija" pārstāve Lilita Pelčere.

Maršruta Nr.7912 Rīga-Viļaka-Baltinava autobuss no pieturvietas "Baltinava" izbrauks stundu agrāk - plkst.00.25 pēc ziemas laika. Pieturvietā "Ūdrupe" pulksteņa rādītāji tiks pagriezti stundu uz priekšu, kā rezultātā reisa izpilde līdz Rīgai turpināsies atbilstoši sarakstam pēc vasaras laika.

Maršruta Nr.7906 Rīga-Smiltene-Alūksne reiss Alūksnes autoostā tiks uzsākts plkst.2 pēc ziemas laika (pēc saraksta autobuss izbrauc plkst.3). Pieturvietā "Grundzāle" pulksteņa laiks tiks pagriezts, un autobuss turpinās ceļu atbilstoši sarakstam pēc vasaras laika. Tāpat maršruta Nr.7938 Rīga-Kandava-Kuldīga autobuss no pieturvietas "Pāvilosta" izbrauks stundu ātrāk - plkst.2.40 pēc ziemas laika, savukārt no pieturvietas "Labrags" tas turpinās ceļu tāpat, kā norādīts kustību sarakstā pēc vasaras laika.

Autotransporta direkcija ir vienotas valsts politikas realizētāja pasažieru un kravu pārvadājumu jomā. Tās darbība galvenokārt saistīta ar sabiedriskā transporta - pasažieru pārvadājumu ar autobusu un vilcienu - plānošanu, licenču izsniegšanu kravu un pasažieru komercpārvadājumiem un atļauju izsniegšanu starptautisko pārvadājumu veikšanai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)