Banner 980x90

Radio Valmiera Akustiskajā Ceturtdienā uzstāsties grupa Headline

Grupa Headline, gatavojoties izlaist jaunu singlu, ir gatavi atgriezties pie plašāka klausītāju loka un jau pavisam drīz dosies Radio Valmiera virzienā, kur piedalīsies raidījumā Akustiskā ceturtdiena. Pēdējoreizi Headline lielākām masām atzīmējās konkursa Eirodziesma 2013 finālā, kur gan viņiem pa priekšu aizsteidzās vidusskolēnu apvienība PeR, tomēr kā atdzinuši vairāki Eirovīzijas dalībnieki, atrašanās uz šīs skatuves nebūt nenozīmē automātiskus panākumus. Tie, kuri šogad varēja pārstāvēt Latviju šajā starptautiskajā konkursā, Radio Valmiera viļņos būs dzirdami runājam un spēlējam 2.maijā, sākums plkst.20.00!

Headline ir pieci radoši, harizmātiski puiši, kuri savu muzikālo sadarbību uzsākuši 2009/2010. gadu mijā. Pirmais pie klausītājiem nonāca singls As Far As You Go, kas krietni tika spēlēts Latvijas radio stacijās un bija kā labs pierādījums, ka labu mūziku var radīt arī tepat. Vēlāk sekoja Tu liec man beigt, kas gluži neskanēja kā kārtējā dziesma par mīlestību un ja godīgi, tad ieklausoties tās vārdos, dziesmu drošāk bija spēlēt pēc vienpadsmitiem vakarā. Bet šis lēms, lai paliek likuma zinātāju rokās. Grupa Headline līdz šim nedzīvo pārlieku aktīvu koncertdzīvi un pāris singli pāris gadu laikā arī neliecina par tieksmi pēc popularitātes. Protams, ticam, ka grupai ir savas ambīcijas un par tām tad viņi izstāstīs ceturtdien gaidāmajā intervijā.

Kā rakstīts mūsu zemē populārākajā oranžajā portālā, "Headline" raksturo "pozitīvisms, nedaudz nenopietna pieeja, improvizācija un muzikāla bagātība – tas ir tas, kas šo grupu raksturo. Headline vienmēr ir gatavi priecēt savus klausītājus, kā arī iesaistīties dažādos muzikālos eksperimentos." Kā var noprast pēc ierakstiem citos grupas profilos sociālajos portālos, Headline ļoti nopietni pieiet darbam studijā un savas dziesmas raksta īpaši rūpīgi.  "Nav noslēpums, ka lai kaut ko sasniegtu ir jāstrādā. Tāpat arī mūzikā, tās ir garas - reizēm nogurdinošas, reizēm amizantas un kuriozas stundas, kuras pavadām mēģinājumos," liecina vieni no pēdējiem Headline rakstītajiem vārdiem facebook.

Radio Valmiera Akustiskajā ceturtdienā pēdējo trīs gadu laikā savas pērles mūzikā ir demonstrējušas neskaitāmas grupas un mākslinieki no Latvijas, kā arī viesi no Lietuvas un Igaunijas. Raidījums iepazīstina ar jaunākajām vēsmām alternatīvajā un populārajā mūzikā un ne tikai sniedz iespēju paspīdēt jaunajiem censoņiem, bet arī paplašina mūzikas mīļotāju apvāršņus.
Radio Valmiera Rīga 106,8 FM; Valmiera 98,1 FM; Alūksne 90,2 FM; Limbaži 93,5 FM; Straupe 96,4 FM; Salacgrīva 88,8 FM; Madona 103,9 FM; Smiltene 99,6 FM; Valka 94,0 FM; Jēkabpils 98,9 FM; Kā arī tiešraide internetā.

Vairāk par grupu:
http://draugiem.lv/headline/
http://facebook.com/?ref=tn_tnmn#!/pages/Headline/155044031218353
https://twitter.com/Headline_Latvia
https://http://soundcloud.com/headline_music

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)