Banner 980x90

"Veselības fabrika" – plaša trenažieru zāle veselīgiem treniņiem 

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Pēc saspringtas darba dienas labākais veids, kā atpūsties un gūt jaunu darba sparu, ir trenažieru zāles apmeklējums. Sportojot tu sevi uzlādē ar jaunu enerģiju un atbrīvojies no ikdienas saspringuma. Apskatot nodarbību grafiku, varēsi izvēlēties tīkamāko nodarbi, uzzināt treniņu dienas un precīzus sākuma laikus, lai nenokavētu nodarbību.

"Veselības fabrikas" trenažieru zāle nodrošina svaiga gaisa pieplūdumu, kas ļauj organismam saglabāt vajadzīgo enerģiju un spēku.

Trenažieru zāle nodrošināta ar  treneri, kas katram interesentam piedāvā atbilstošāko treniņprogrammu. Tā jau iepriekš sastādīta un atbilst katra cilvēka fiziskajai sagatavotībai un trenažieru zāles apmeklējuma mērķim. Savukārt tiem, kuri vēlas individuālu pieeju treniņiem, jāizvēlas kāds no kluba treneriem par savu personāltreneri. Ar treneru sarakstu var iepazīties mājaslapas sadaļā "Mūsu kolektīvs".

Zāles abonementi
Ja vēl neesi "Veselības fabrikas" biedrs, bet vēlies izmēģināt pieejamos pakalpojumus, apskatīt klubu un sajust sportisko gaisotni, izvēlies kādu no iepazīšanās abonementiem:
- vienreizējs iepazīšanās apmeklējums;
- iepazīšanās abonements;
- trenažieru zāles apmeklējuma 12 mēnešiem.

Vienreizējs iepazīšanās apmeklējums, lai apskatītu klubu, maksā 3 eiro un jāuzrāda personu apliecinošs dokuments. Savukārt apmeklējums un kluba izmantošana vienu reizi darbdienā no pulksten 16.00 līdz 20.00 maksā 11 eiro, bet apmeklējums citā laikā – 8 eiro.

Iepazīšanās abonements derīgs vienu mēnesi, šajā laikā klubu apmeklēt varēsi četras reizes. Abonementa cena ir 22 eiro. Bonusi, ko iegūsi, izvēloties tieši šo pakalpojumu:
- reģistrācijas maksa – 0 eiro;
- abonementa "iesaldēšana" – 0 eiro.

Ja esi nolēmis apmeklēt "Veselības fabriku" regulāri, tad jāizvēlas abonements veselam gadam. Trenažieru zāle pieejama bez laika ierobežojuma par 363 eiro gadā, savukārt, ja trenažieru zāle jāapmeklē darbdienās no pulksten 7.00 līdz 16.00 vai no pulksten 20.00 līdz 22.00 un brīvdienās bez ierobežojuma, tad abonementa cena ir tikai 306 eiro.

Trenažieru zāle ir labs veids, kā iegūt enerģiju un uzlabot savu fizisko formu. Fiziskās nodarbības ne tikai nostiprina muskuļu darbību, bet veicina arī veselības uzlabošanos kopumā.

"Veselības fabrikā" tu vari iegriezties darbdienās no pulksten 7.00 līdz 22.00, bet brīvdienās no pulksten 9.00 līdz 21.00. Ja tev radušies jautājumi vai vienkārši vēlies uzzināt ko vairāk par piedāvājumiem, tad sazinies ar "Veselības fabriku" pa tālruni 67 887 188 vai 27 887 118 vai raksti ziņu uz e-pastu: info@vfabrika.lv.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)