Banner 980x90

"Trasta komercbanka" trešajā izsolē centīsies pārdot vairākas automašīnas

Foto: Ilmars Znotins/ LETA
Foto: Ilmars Znotins/ LETA
Likvidējamā AS "Trasta komercbanka" trešajā labprātīgā izsolē piedāvās piecas automašīnas, teikts paziņojumā par izsolēm.

Trešā izsole notiks 8.augustā Rīgā, Palasta ielā 1. Notiks šādu automašīnu izsoles: "Jeep Commander" (tirgus vērtība 6600 eiro, izsoles sākuma cena - 4600 eiro), "Škoda Octavia" (tirgus vērtība 1900 eiro, sākuma cena 1300 eiro), "Mercedes Banz" (tirgus vērtība 33 000 eiro, izsoles sākuma cena 23 100 eiro), "Lexus LS 600 HL" (tirgus vērtība 53 700 eiro, izsoles sākuma cena 37 600 eiro), "VW Caravelle" (tirgus vērtība 31 400 eiro, izsoles sākuma cena 22 000 eiro). Pretendentiem ne vēlāk kā piecas dienas pirms izsoles norises dienas jāsamaksā pirkuma nodrošinājums 10% apmērā no izsoles tirgus cenas un dalības maksa 100 eiro.

Šajā pašā datumā notiks arī pirmā izsole automašīnai "Mercedes Banz Vito 112", kuras tirgus vērtība un izsoles sākuma cena ir 1200 eiro. Šīs automašīnas potenciālajiem pircējiem ne vēlāk kā piecas dienas pirms izsoles norises dienas jāsamaksā nodrošinājums 10% apmērā no izsoles tirgus cenas un dalības maksa 100 eiro.

Visu izsoļu sākuma cenas norādītas bez pievienotās vērtības nodokļa, taču nosolītā izsoles cena papildus apliekama ar šo nodokli.

Kā ziņots, Eiropas Centrālā banka pēc Finanšu un kapitāla tirgus komisijas ierosinājuma 3.martā anulēja "Trasta komercbankas" licenci, bet 14.martā Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesa atzina "Trasta komercbanku" par likvidējamu un par bankas likvidatoru iecēla zvērinātu advokātu Ilmāru Krūmu.

Kopš bankas atzīšanas par likvidējamu līdz jūnija beigām tās likvidators atguvis nedaudz vairāk kā 74 miljonus eiro.

Bankas likvidācijas procesā līdz 5.jūlijam izsolēs bija izdevies pārdot divus zemesgabalus, vairākas automašīnas, kā arī prasījuma tiesības pret AS "Mikolajevas maizes kombināts". Vairākiem nekustamajiem īpašumiem likvidators izsludinājis otrās un trešās izsoles.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)