Banner 980x90

Pārbūvē Smiltenes pašvaldības ēku Dārza ielā 3

Valmiera, 3.jūl., LETA. Sākti Smiltenes novada pašvaldības ēkas, Dārza ielā 3, piektās kārtas rekonstrukcijas darbi, kuru laikā paredzēts veikt Sociālā dienesta, Dzimtsarakstu nodaļas un Bāriņtiesas telpu un iekšējo elektroapgādes tīklu pārbūvi, informē pašvaldība.

Būvdarbu laikā Sociālā dienesta vadītāja un sociālie darbinieki būs pieejami Pils ielā 2, sociālie darbinieki darbam ar ģimeni un bērniem būs pieejami Galdnieku ielā 10, Bērnu un ģimenes atbalsta centrā.

Uz citām telpām tiks pārcelta arī Bāriņtiesa un Dzimtsarakstu nodaļas.

Dārza ielas 3 remontdarbu laikā plānots nojaukt un izbūvēt nenesošās starpsienas servera telpās un pirmajā stāvā paplašināt durvju ailes, pārbūvēt iekšējo elektorapgādes tīklu, kā arī siltināt telpu ārsienas abos stāvos un nomainīt logus telpās, kurās notiks remontdarbi.

Remontdarbus plānots pabeigt līdz 29.septembrim. Tos par 48 650 eiro bez PVN veic SIA "Nejss".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)