Banner 980x90

Pabeigti būvdarbi Smiltenes kartingu trasē

Valmiera, 7.jūl., LETA. Jūnija nogalē pabeigti būvdarbi atjaunotajā kartingu trasē Smiltenē, un tā ir pieņemta ekspluatācijā, aģentūrai LETA pavēstīja Smiltenes novada domes pārstāve Marita Mūze.

Darbus veica SIA "8 CBR". Projekta kopējās plānotās izmaksas ir 172 857 eiro, no kurām Lauku atbalsta dienests līdzfinansē 80 000 eiro un pašvaldības finansējums plānots 95 857 eiro.

Būvdarbu laikā tika veikta virsūdeņu noteces sistēmas atjaunošana un pārbūve, iekšējās trases apmales izbūve, jauna asfalta seguma izbūve, atvairbarjeru uzstādīšana, apzaļumošana u.c. darbi. Projekta noslēgumā tiks uzstādīts informatīvais stends, lai visiem trases lietotājiem un apmeklētājiem būtu pieejama informācija par trases izmantošanas kārtību.

Smiltenes novada domes un tehniskā sporta kluba "Smiltene" īstenotā projekta mērķis ir attīstīt un daudzveidot daudzfunkcionālā sporta un atpūtas kompleksa "Teperis" piedāvāto pakalpojumu klāstu, lai piesaistītu vairāk apmeklētājus, īpaši jauniešus. Atjaunojot kartingu trasi būs iespēja nodrošināt divus jaunus un uzlabotus pakalpojumu veidus – "trases izmantošana kartingu sportam" un "trases izmantošana skrituļslidotājiem un skrituļslēpotājiem". Kartingu trases atjaunošana dos arī papildus pienesumu citām pakalpojumu nozarēm – nakšņošana, ēdināšana, izlaide u.c.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)