Banner 980x90

Novados rīkos seminārus par publisko pakalpojumu pilnveidi

Rīga, 29.nov., LETA. Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija (VARAM) sadarbībā ar pašvaldībām un Latvijas Pašvaldību savienību (LPS) tuvākajos mēnešos organizēs trīs seminārus par valsts pārvaldes unificēto pakalpojumu aprakstu izstrādi, darbībām portālā "Latvija.lv" un oficiālo e-adresi, aģentūru LETA informēja VARAM.

Semināri notiks katrā plānošanas reģionā un uz tiem aicināti piedalīties pašvaldību darbinieki, kuri organizē pašvaldību pakalpojumu aprakstu izstrādi, mērīšanu un to ievietošanu pašvaldību mājaslapās un portālā "Latvija.lv".

12.decembrī seminārs Vidzemes plānošanas reģiona pašvaldībām notiks Smiltenes novada domē, 10.decembrī Latgales plānošanas reģiona pašvaldībām - Rēzeknes pilsētas domē, bet nākamā gada janvārī semināri gaidāmi arī Kurzemes un Zemgales plānošanas reģionos.

Plānots, ka semināros pašvaldību pārstāvji dalīsies ar savu pieredzi pakalpojumu sistēmas veidošanā, savukārt VARAM iepazīstinās ar unificēto šablonpakalpojumu izstrādi, aprakstu izveidi un ievietošanu "Latvija.lv", kā arī informēs par oficiālās elektroniskās adreses būtību un aktualitātēm.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)