Banner 980x90

Notiks Smiltenes novada svētki

25.jūlijā visas dienas garumā Smiltenes novada Variņu pagastā notiks novada svētki "Mana sēta", aģentūra LETA noskaidroja pašvaldībā.

Plkst.13.00 pie Variņu tautas nama Variņu sētas notiks saimnieku un viesu parādes brauciens ar SIA "Palsa" tehniku, Smiltenes novada svētku atklāšana, postfolkloras grupas "Rikši" koncerts. No plkst.13.00 līdz 16.00 paredzēts amatnieku tirdziņš, kā arī atraktīvas sportiskās aktivitātes gan lieliem, gan maziem svētku dalībniekiem. Svētku laikā Rīgas Latviešu biedrības "Sprīdīša skola" rīkos izzinošas un radošas darbnīcas - paredzēta siena un labības leļļu gatavošana, tradicionālo amata spēļu programma, kā arī siena paklāja aušana, kurā var piedalīties ikviens interesents. Plkst.15.30 notiks aktīvāko dalībnieku godināšana un siena paklāja izloze.

Plkst.13.15 notiks konkursa "Smiltenes novada sakoptākais īpašums 2015" laureātu godināšana, savukārt plkt.14.00 - novada pagastu fotoizstādes "Cilvēks manā novadā" prezentācija un priekšnesumi.

Svinības turpināsies Variņu tautas namā, kur plkst.16.00 notiks nama 50 gadu jubilejas svētku koncerts "Manas saknes - tikai te….".

Savukārt sporta laukumā plkst.19.00 notiks novada svētku noslēgums ar brāļu Auzānu un Jersikas orķestra koncertu, bet plkst.22.00 paredzēta balle ar grupām "Tālbraucēji" un "Dakota" (ieejas maksa - 3 eiro). Uz novada svētkiem ielūdz Variņu pagasta ļaudis un Smiltenes novada dome.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)