Banner 980x90

No ceturtdienas kļūs siltāks

Rīga, 25.marts, LETA. Līdz trešdienai Latvijā gaidāms vēss laiks, no ceturtdienas kļūs siltāks, bet svētdien atsāksies gaisa temperatūras pazemināšanās, prognozē sinoptiķi.

Otrdien daudzviet īslaicīgi snigs, vietām - galvenokārt Kurzemē - gaidāma stipra snigšana. No trešdienas līdz sestdienai būs pārsvarā sauss laiks, pēc tam brīžiem līs un snigs.

Naktī uz trešdienu un ceturtdienu gaisa temperatūra noslīdēs līdz -5 grādiem, tomēr jau ceturtdienas pēcpusdienā saule gaisu sasildīs līdz +10 grādiem. Piektdien un sestdien termometra stabiņš var pakāpties līdz +10..+15 grādiem, vēsāks laiks saglabāsies piekrastē, kur dienvidrietumu vējš nesīs dzestro jūras gaisu.

Aprīļa sākums, visticamāk, būs vēss.

Tā kā nokrišņu būs maz, upēs pārsvarā turpināsies ūdens līmeņa pazemināšanās.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)