Banner 980x90

Nedēļas nogalē notiks pārgājiens apkārt Smiltenei

Valmiera, 1.febr., LETA. Svētdien, 5.februārī, aktīvās atpūtas piekritējiem būs iespēja doties pārgājienā pa Smilteni un tās tuvāko apkārtni, aģentūru LETA informēja Smiltenes novada Tūrisma informācijas centra tūrisma speciāliste Lelde Sprancmane.

Pārgājiena starts paredzēts ap plkst.11 Smiltenes autoostā, Pils ielā 1.

Pārgājiena laikā dalībniekiem būs iespēja gan iepazīties ar Smiltenes vēsturisko daļu, gan baudīt Smiltenes apkārtnes dabas ainavas.

Pārgājiena 18 kilometrus garā maršruta laikā dalībnieki varēs iepazīsties ar Kalnamuižu, Silvu, Vecautiņu avotu, Cērtenes pilskalnu, Smiltenes apkārtnes ezerus kā arī aplūkot "Meteorīta krāteri". Pārgājiena laikā paredzēta arī atpūtas pauze, kurā iestiprināties ar līdzpaņemto pārtiku.

Finišs plānots ap plkst.16 Smiltenes autoostā, lai dalībnieki paspētu uz autobusiem Rīgas virzienā.

Dalībniekus aicina saģērbties silti un līdzi ņemt laika apstākļiem atbilstošu apģērbu un apavus, kā arī ēdienu un dzērienu piknika pauzei Cērtenes pilskalnā.

Dalības maksa individuālajiem dalībniekiem ir 5 eiro, ierodoties vismaz divatā - 4 eiro, bet skolēniem 1,50 eiro. Pirmsskolas vecuma bērniem pieaugušo pavadībā dalība pārgājienā bez maksas.

Pieteikšanās pārgājienam rakstot uz e-pastu "janis@pargajieni.lv" vai zvanot pa tālruni 26980327, norādot savu vārdu, dalībnieku skaitu un tālruņa numuru.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)