Banner 980x90

"Latvijas pasts" vēl 16 nodaļās ieviesis klientu plūsmas regulēšanas sistēmu

Rīga, 29.marts, LETA. AS "Latvijas pasts" uzlabojusi vēl 16 pasta nodaļu klientu apkalpošanas servisu, aprīkojot tās ar daudzfunkcionālās klientu plūsmas regulēšanas sistēmas "In-Out" rindu mašīnām, aģentūrai LETA pavēstīja uzņēmumā.

"2017.gada pirmajos trijos mēnešos "Latvijas pasts" īstenojis klientu apkalpošanas servisa uzlabojumus vēl 16 pasta nodaļās, ierīkojot tajās "In-Out" klientu plūsmas vadības sistēmu. 11 no šīm nodaļām atrodas Rīgā un Pierīgā, bet piecas nodaļas Latvijas reģionu pilsētās - Dobelē, Kuldīgā, Krāslavā, Limbažos un Ludzā. Pašlaik daudzfunkcionālā klientu plūsmas regulēšanas sistēma darbojas jau 47 pasta nodaļās: 27 Rīgas un Pierīgas nodaļās, septiņās nodaļās Vidzemē, sešās Kurzemē, trīs Zemgalē un četrās nodaļās Latgalē," informēja kompānijas pārstāvji.

Līdz šā gada beigām "In-Out" sistēma tiks ieviesta vēl 20 nodaļās visā Latvijā, tādējādi šādi aprīkotu pasta nodaļu kopskaitam sasniedzot 67.

Modernās klientu plūsmas vadības sistēmas rindu mašīnas regulē klientu kustību pasta nodaļā, bet klientiem tā ļauj pakalpojumu saņemšanai pieteikties arī attālināti, izmantojot "Latvijas pasta" mobilo lietotni tālrunī. Tādējādi iespējams iepriekš uzzināt to klientu skaitu, kas arī vēlas izmantot attiecīgo pakalpojumu, ļaujot prognozēt gaidīšanas laiku. Savukārt brīdī, kad pienākusi rinda klientam trīs numurus iepriekš, mobilajā lietotnē parādās atgādinājums, bet, pienākot kārtas numuram, paziņojums, pie kuras kases jādodas saņemt nepieciešamo pakalpojumu.

"Latvijas pasta" mobilajā lietotnē iespējams ne tikai attālināti pieteikties pakalpojumu saņemšanai pasta nodaļās, bet arī izsekot reģistrēta sūtījuma ceļam, kā arī sameklēt tuvāko pasta nodaļu, noskaidrot tās adresi, darbalaiku un pasta indeksu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)