Banner 980x90

LabieDarbi.lv akcijā "Uz skolu ar prieku!" saziedotās skolas lietas nonāk pie "Saulītes" iemītniekiem

Labdarības akcija norisinājās no 15. līdz 21. augustam, un tās laikā "4finance" darbinieki ziedoja burtnīcas, pildspalvas, krāsainos zīmuļus un citas skolai nepieciešamās lietas. Līdzīgi kā iepriekšējos gadus arī šoreiz "4finance" darbinieki bija ļoti atsaucīgi. Kopumā tika saziedotas visas nepieciešamas kancelejas preces bērnunama bērniem.

"Mēs ne tikai finansiāli atbalstām dažādas labdarības akcijas un iniciatīvas, bet arī motivējam savus darbiniekus ziedot. Uzskatu, ka nav būtiski, cik daudz cilvēks var dot, bet gan tas, ka viņš vēlas palīdzēt un jūtas atbildīgs par tiem sabiedrības locekļiem, kuriem šajā dzīvē ir paveicies mazāk," uzsver AS "4finance" izpilddirektors Toms Jurjevs. 

Gandarīta par "4finance" darbinieku atsaucību ir arī iniciatīvas LabieDarbi.lv projekta vadītāja Jeļena Šļihta: "Man ir ļoti liels prieks, ka mums visiem kopā izdevās kaut nedaudz palīdzēt Valkas krīzes centrā mītošajiem bērniem un jauniešiem, sniedzot viņiem iespēju jauno mācību gadu sākt ar pilnu somu. Esmu pārliecināta, ka tas šos dzīves nesaudzētos bērnus ne tikai iepriecināja, bet arī motivēja labām sekmēm un jauniem sasniegumiem." 

LabieDarbi.lv projekta vadītāja informē, ka palīdzēt sagatavoties tieši Valkas novada ģimeņu atbalsta centra "Saulīte" mītošajiem skolēniem nolemts, jo katru gadu labdarības akcijas "Uz skolu ar prieku!" laikā saziedotās lietas tiek nogādātas citā Latvijas reģionā, piemēram, pērn tika izvēlēta biedrība "Elizabete" Jelgavā, kas jau 15 gadus sniedz atbalstu bērniem un jauniešiem. 

"Saulīte" šī gada jūnijā svinēja 20 gadu jubileju, tādēļ nolēmām, ka akcijas laikā saziedotās lietas nogādāsim tieši Valkas bērniem un jauniešiem, palīdzot viņiem sagatavoties skolai un šādi izrādot savu pateicību visiem tiem centra darbiniekiem, kuri šos gadus ir nesavtīgi rūpējušies par "Saulītes" iemītniekiem," uzsver J. Šļihta. 

Par LabieDarbi.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)