Banner 980x90

Kažokzvēru audzētavai "Grobiņa" sods, Tīrākā pludmale - Abragciemā, gāze no Lietuvas

Foto: Ieva Čīka/ LETA
Foto: Ieva Čīka/ LETA
Ceturtdien, 25.augustā, pilsētas informāciju portālu tīkls Pilseta24.lv atskatās uz dienas svarīgākajiem notikumiem, ko nedrīkst palaist garām.

Jelgavas simboliku papildina ar lielo ģerboni

Ceturtdien, 25.augustā, Jelgavas domes sēdē deputāti atbalstīja lēmumu par Jelgavas pilsētas lielā ģerboņa ieviešanu, taču, lai lielais ģerbonis kļūtu par oficiālu pilsētas simboliku, tas jāapstiprina arī Valsts Heraldikas komisijai, aģentūra LETA uzzināja domē.

Publicitātes fotoPublicitātes foto

FKTK piemēro kažokzvēru audzētavai "Grobiņa" 5000 eiro soda naudu

Finanšu un kapitāla tirgus komisijas (FKTK) padome nolēmusi piemērot kažokzvēru audzētavai AS "Grobiņa" soda naudu 5000 eiro apmērā par Finanšu instrumentu tirgus likuma (FITL) pārkāpumiem.

Foto: Ieva Čīka/ LETAFoto: Ieva Čīka/ LETA

SPRK: "Latvijas Gāzei" jāļauj "Latvenergo" piegādāt gāzi no Lietuvas

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija (SPRK) ceturtdien, 25.augustā, lēma nepiešķirt AS "Latvijas Gāze" (LG) pagaidu atkāpi trešo personu, tostarp AS "Latvenergo", tiesībām izmantot dabasgāzes pārvades un sadales sistēmu.

Pilseta24.lvPilseta24.lv

Minimālā mēneša darba algas likme pedagoģiskajiem darbiniekiem Rīgā būs 680 eiro, maksimālā ap 1000 eiro

Ceturtdien, 25.augustā, Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta komitejas deputāti atbalstīja grozījumus Rīgas domes lēmumā "Par darba samaksu Rīgas pilsētas pašvaldības izglītības iestādēs strādājošajiem pedagoģiskajiem darbiniekiem". Tajos atbilstoši pašvaldības kompetencei, reglamentēta ne tikai minimālā, bet arī maksimālā pedagogu darba alga.

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.comIlustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Tīrākās pludmales gods šogad piešķirts Abragciemam, piemēslotākās tituls - Daugavgrīvai

Kampaņas "Mana jūra" pārgājiena laikā veiktā pludmales atkritumu monitoringa laikā noskaidrojies, ka tīrākā pludmale visas piekrastes garumā ir Abragciemā, bet piemēslotākā - Daugavgrīvā.

Pilseta24.lvPilseta24.lv

"Latvijas Gada vīna 2016" tituliem pieteikti 506 vīni no 18 valstīm

Konkursam "Latvijas Gada vīns 2016", kurā trešo gadu pēc kārtas noteiks labākos Latvijā pieejamos pasaules vīnus, pieteikti 506 vīni, savukārt konkursā godalgotos vīnus būs iespējams nobaudīt festivālā "Riga Wine&Champagne" novembra nogalē, aģentūru LETA informēja pasākuma rīkotāji.

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.comIlustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Štrombergs no nākamā gada var nesaņemt LOV finansējumu

Divkārtējais olimpiskais čempions BMX riteņbraukšanā Māris Štrombergs no nākamā gada var nesaņemt Latvijas Olimpiskās vienības (LOV) finansējumu, Latvijas Televīzijas raidījumā "Tiešā runa" sacīja Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Aldons Vrubļevskis.

Foto: Ieva Čīka/ LETAFoto: Ieva Čīka/ LETA

Mākslinieki sašutuši par honorāru publiskošanu iepirkumos; ministrija atzīst problēmu

Kultūras pasākumu rīkotāja VSIA "Latvijas koncerti" saņēmusi pārmetumus no mūziķiem un citiem radošo profesiju pārstāvjiem, arī no citu valstu partneriem par Publisko iepirkumu likuma normu, kas liek māksliniekiem atklāt savu privāto informāciju, tostarp dzīvesvietas adresi un honorāra lielumu, ja tas pārsniedz 4000 eiro, ceturtdien, 25.augustā, vēsta laikraksts "Latvijas Avīze".

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.comIlustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

"Latvijas Piens" atsāk maksāt valsts galvoto piecu miljonu eiro kredītu

Sākot ar šodienu, zemniekiem piederošā Jelgavas rūpnīca "Latvijas Piens" atsāk maksāt valsts galvotā kredīta pamatsummu, kurai kopš šā gada marta ar valdības akceptu tika piemērots kredītbrīvdienu statuss.

Foto: Evija Trifanova/ LETAFoto: Evija Trifanova/ LETA

Itālijā esošie Latvijas valstspiederīgie nav vērsušies pēc palīdzības saistībā ar zemestrīci

Itālijā patlaban esošie Latvijas valstspiederīgie arī šodien nav vērsušies pēc palīdzības saistībā ar vakar valsts vidienē notikušo zemestrīci.

Foto: AP/LETAFoto: AP/LETA

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)