Banner 980x90

IK "Jēkabtūr" – tūrisma aģentūra Jēkabpilī, avioceļojumi un kruīzi

IK "Jēkabtūr", tūrisma aģentūra Jēkabpilī, darbojas tūrisma nozarē jau kopš 1999. gada, tāpēc lieliski zina, kā apmierināt ikviena tūrista prasības un padarīt ceļojumu neaizmirstamu.

Tūrisma aģentūra Jēkabpilī

Tūrisma aģentūra ir lielisks palīgs, ja vēlaties atrast savām interesēm un vēlmēm atbilstošāko ceļojuma maršrutu un ceļošanas veidu, kā arī gūt pārliecību, ka ceļojums noritēs bez starpgadījumiem. Jums nebūs patstāvīgi jāmeklē transports, jāplāno atpūtas programma un jāmeklē piemērota apmešanās vieta tajā valstī, uz kuru esat nolēmis doties. IK "Jēkabtūr", tūrisma aģentūra Jēkabpilī, darbojas tūrisma nozarē jau kopš 1999. gada, tāpēc lieliski zina, kā apmierināt ikviena tūrista prasības un padarīt ceļojumu neaizmirstamu. Tūrisma aģentūra Jēkabpilī "Jēkabtūr" piedāvā gan ceļojumus ar lidmašīnu, gan arīdzan kruīzus, kas ir pasaulē vispieprasītākais ceļošanas veids. Turklāt "Jēkabtūr" tūrisma aģentūra Jēkabpilī ir uzsākusi sadarbību ar vienu no lielākajām kruīzu pārstāvniecībām Baltijā "Baltic GSA", kas nodrošina vairāk nekā 18 000 dažādus kruīzu maršrutus. Plānojot ceļojumu, jūs varēsiet būt droši, ka tūrisma aģentūra Jēkabilī "Jēkabtūr" jums sniegs vispiemērotāko, interesantāko un augstākās kvalitātes pakalpojumu, ļaujot jums izbaudīt ceļojumu bez liekām raizēm un gūt tikai pozitīvus iespaidus.

Lasiet vairāk:  www.jekabtur.lv

Avioceļojumi

Ceļojumi ar lidmašīnu jeb avioceļojumi mūsdienās ir populārākais un pieprasītākais ceļošanas veids. Un nav brīnums, jo avioceļojumi apvieno sevī komfortu un ātru nokļūšanu galamērķī. Avioceļojumi dod iespēju izvēlēties, vai pievienoties tūristu grupai un piedalīties kopīgās ekskursijās gida pavadībā vai arīdzan apskatīt populārus vietējos tūrisma objektus un izbaudīt mierīgas pastaigas patstāvīgi. Tūrisma nozarē pieredzējušā uzņēmuma Jēkabpils tūrisma aģentūras "Jēkabtūr" piedāvājumā ir avioceļojumi gan lielām, gan mazām grupām. Mazākām grupām jāņem vērā, ka avioceļojumi izmaksās salīdzinoši vairāk, tomēr cena ir tā vērta, jo ceļojuma laikā būs iespējams ne tikai vizuāli apskatīt dažādas valstis, bet arī uzzināt tik daudz kā interesanta un noderīga. Avioceļojumi, ko piedāvā "Jēkabtūr", sniegs iespēju arī iepazīt reģionu nacionālos ēdienus, dzērienus, tradīcijas un arī saimniecības (piemēram, Itālijā un Francijā). Turklāt avioceļojumi ietver arī izmitināšanu viesnīcā, tāpēc jums ne par ko nebūs jāraizējas, jūs varēsiet pilnvērtīgi izbaudīt ilgi gaidīto atpūtu.

Lasiet vairāk:  www.jekabtur.lv

Kruīzi

Izvērtējot dažādās atpūtas iespējas atvaļinājumā, noteikti ir vērts pievērst uzmanību tādam pasaulē iecienītākajam tūrisma veidam kā kruīzi, kas garantē spilgtas emocijas un neaizmirstamu laiku draugu vai ģimenes lokā, ar savu mīļoto cilvēku vai pat vienatnē. Turklāt, vēloties doties kādā ceļojumā, kruīzi var būt labs variants, kā ietaupīt, jo nereti cenā ir iekļautas gan naktsmītnes (dzīvošana kajītē), gan ēdināšana, gan dažāda veida izklaides uz kuģa. Lielisku izvēli ceļojumu cienītājiem piedāvā Jēkabpils tūrisma aģentūra "Jēkabtūr", kurai šobrīd ir lielākā kruīzu pārstāvniecība Baltijā, tai skaitā ir arī "Baltic GSA". Tūrisma aģentūra ir noslēgusi 15 līgumus ar kruīzu kompānijām, divām jahtu kompānijām un divām upju kruīzu kompānijām. "Jēkabtūr" piedāvājumā ir vairāk nekā 16 000 kruīzu gan pa tuvākām, gan tālākām jūrām, okeāniem un upēm – sākot no vienas dienas līdz pat 200 naktīm ilgi. Vislielāko popularitāti guvuši septiņas dienas ilgi kruīzi, pieprasīti ir arī 10–17 nakšu kruīzi. Ņemot vērā to, ka katram cilvēkam ir savas vēlmes un intereses, "Jēkabtūr" spēj piedāvāt klientu vajadzībām visatbilstošākos kruīzu maršrutus. Uzņēmuma klāstā ir gan tādi kruīzi, kas piemēroti cilvēkiem, kam patīk miers un klusums, gan īpaši pielāgoti kruīzi cilvēkiem, kas labprāt piedalās dažāda veida izklaidēs un sportiskajās aktivitātēs. Piemēram, ir kuģi, kuros ir ierīkoti ūdens atrakciju parki, F1 simulatori, boulings, kartinga trase un dažādas sporta un atpūtas zāles. Pārsvarā kruīzi tiek piedāvāti ar cenā jau iekļautu komfortablu kajīti, ēdināšanu visas dienas garumā, arī šova programmām, baseiniem, džakuzi un trenažieru zāles apmeklējumiem.

Lasiet vairāk: www.jekabtur.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)