Banner 980x90

Ģimenes apartamentu viesnīca Rīgā. RIGAAPARTMENT

Ģimenes apartamentu viesnīca RIGAAPARTMENT SONADA piedāvā dzīvokļus ar vienu, divām un trijām guļamistabām. Ir varianti izmitināt divus un vairāk cilvēkus – līdz pat 8. Bērns līdz divu gadu vecumam var dzīvot bez maksas.

Ģimenes apartamentu viesnīca Rīgā

Ģimenes apartamentu viesnīca RIGAAPARTMENT SONADA piedāvā dzīvokļus ar vienu, divām un trijām guļamistabām. Ir varianti izmitināt divus un vairāk cilvēkus – līdz pat 8. Bērns līdz divu gadu vecumam var dzīvot bez maksas. Apartamenti ir labi izremontēti, ar augstiem griestiem un līdz sīkumiem pārdomātu interjeru. Ģimenes apartamentu viesnīca Rīgā piedāvā visu, kas vajadzīgs uz apmešanās laiku – virtuvi ar sadzīves tehniku, traukus, veļas mašīnu, fēnu, gludekli, televizoru, dvieļus, gultas veļu un ātru wi-fi.

Ģimenes apartamentu viesnīca Rīgā liks justies kā mājās. Virtuves zona un vannas istaba ir lieliski iekārtotas, tehnika – jauna, gulta guļamistabā un visas pārējās mēbeles – ērtas, istabās ir daudz gaismas.

Ģimenes apartamentu viesnīca RIGAAPARTMENT SONADA piedāvā dzīvokļu īri no 2014. gada. Pa šiem 5 gadiem RigaApartment ir ieguvuši pieredzi un spējuši organizēt darbu tā, lai jebkurš klients paliktu apmierināts. Tā ir lieliska iespēja palikt modernā un nedārgā apartamentu viesnīcā Rīgas centrā.

Lasiet vairāk: https://rigaapartment.com/%EF%BB%BFpar-sonada/?lang=lv

Ģimenes viesnīca Rīgas centrā

Ģimenes viesnīca Rīgas centrā RIGAAPARTMENT SONADA atrodas tikai 20 minūšu gājiena vai 10 minūšu brauciena attālumā no populārās un skaistās Vecrīgas, kura iekļauta UNESCO aizsargājamo objektu sarakstā. Tieši šeit koncentrējas vispopulārākie apskates objekti – pilis, vārti, torņi, ģildes, uzpircēju mājas un daudzi citi vēstures objekti. Pastaigājoties pa bruģētajām ieliņām jūs iejutīsieties viduslaiku atmosfērā un uztaisīsiet neskaitāmas fotogrāfijas. Arī bāri un restorāni ir viegli sasniedzamā attālumā. Lai nopirktu garšīgus vietējos produktus un suvenīrus, dodieties uz Rīgas centrāltirgu, kas ir slavens ar īpašu arhitektūru un iespaidīgiem izmēriem.

Ģimenes viesnīca Rīgas centrā RIGAAPARTMENT SONADA atrodas pilnībā restaurētā vēsturiskā ēkā, kuras dzīvokļos un numuros ir augsti griesti, telpas ir ergonomiskas un praktiskas, ar modernām mēbelēm un aprīkojumu. Ēkā ir 22 pilnībā autonomi numuri un vienas vai divu guļamistabu dzīvokļi ar visu, kas nepieciešams uzturēšanās laikā.

Ģimenes viesnīca Rīgas centrā parasti uzņem ģimenes, kas iegriežas uz pāris dienām, lai pēc tam atgrieztos mājās vai dotos tālāk ceļot pa Eiropu. Abos gadījumos, ērtības nodrošinās tuvumā esošā lidosta un centrālā dzelzceļa stacija. Līdz tām var aizbraukt 20 un attiecīgi 5 minūšu laikā.

Ģimenes viesnīca Rīgas centrā RIGAAPARTMENT SONADA ir saglabājusi augstos griestus un dekora elementus, kas raksturīgi veclaicīgām telpām. Klāt tam jūs atradīsiet mūsdienīgu, pārdomātu dizainu, jaunu tehniku un mēbeles. Viesiem ne par ko nav jāuztraucas. Dvieļi, trauki, veļas mašīna, gludināšanas piederumi, fēns un viss cits nepieciešamais atrodas rokas stiepiena attālumā.

Ģimenes viesnīca Rīgas centrā RIGAAPARTMENT SONADA piedāvā papildus pakalpojumus, kas atpūtu padarīs vēl komfortablāku un interesantāku – produktu iegādi pirms ierašanās, numura noformēšanu jaunlaulātajiem, transfērus no un uz lidostu, automašīnu un velosipēdu īri, ekskursijas gidu pavadībā.

Lasiet vairāk: https://rigaapartment.com/%EF%BB%BFpar-sonada/?lang=lv

Īslaicīga dzīvokļu īre Rīgas centrā

Īslaicīga dzīvokļu īre Rīgas centrā sniedz iespēju uzturēties pilnībā aprīkotā dzīvoklī, kas radīts komfortam un mājīgai ģimenes atpūtai. Tajā var justies tikpat neatkarīgi kā mājās.

RIGAAPARTMENT GERTRUDA piedāvā īslaicīga dzīvokļu īre Rīgas centrā ar pilnībā aprīkotu virtuvi, ēdamistabu, atpūtas zonu un vannas istabu ar veļas mazgāšanas un gludināšanas ierīcēm. Īslaicīga dzīvokļu īre Rīgas centrā paredzēta elastīgiem ceļotājiem, kas meklē kvalitatīvu apmešanās vietu par ekonomiski izdevīgu cenu.

Arvien lielāku popularitāti starp pilsētas viesiem iegūst tieši apartamentu īre. Šis risinājums ir daudz izdevīgāks un ērtāks salīdzinot ar tradicionālajām viesnīcām. Apartamenti nodrošina neatkarību un mājas atmosfēru. Tā ir ģimeņu, draudzīgu kompāniju un sadarbības partneru izvēle.

Īslaicīga dzīvokļu īre Rīgas centrā ir ideāla izvēle tiem, kas dodas darīšanās vai atpūsties uz Rīgu, kur koncentrējas galvenās apskates vietas, lielu kompāniju ofisi, veikali un atpūtas vietas.

Īslaicīga dzīvokļu īre Rīgas centrā, ko piedāvā kompānija RIGAAPARTMENT, ir diennakts dzīvokļu īre izremontētā vēsturiskā ēkā, pilsētas centrā.

Lasiet vairāk: https://rigaapartment.com/%EF%BB%BFpar-gertruda/?lang=lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)