Banner 980x90

Gaidāms smiltenietes Madaras Kalniņas autorkoncerts

Aluksne24.lv
Aluksne24.lv
Sestdien, 4.jūnijā plkst.17.00 Smiltenes pilsētas Kultūras centrā gaidāms Madaras Kalniņas autorkoncerts "Ceļojums", pilsētas informācijas portāls Smiltene24.lv uzzināja Smiltenes novada pašvaldībā.

Koncertā piedalīsies Mārupes Mūzikas un mākslas skolas flautu koris, vadītājas Dace Bičkovska un Sanita Šauriņa, Mārupes Mūzikas un mākslas skolas koris "Skaņa" , diriģente Inga Graumane, Mārupes Mūzikas un mākslas skolas stīgu orķestris, diriģents Pēteris Plūme, Smiltenes pilsētas Kultūras centra jauktais koris "Vidzemīte", diriģentes Dzidra Jēkabsone unBaiba Žēbina, koncertorganizācijas "Ave Sol" jauktais koris "Sonante", mākslinieciskā vadītāja Inga Graumane, diriģente Aija Bogdane, solisti-  Anete Beinaroviča (vijole), Dace Bičkovska (flauta), Madara Kalniņa (klavieres, melodika), Aija Linde (alts).

Atbalsta: Smiltenes pilsētas Kultūras centrs, ieeja bez maksas

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)