Banner 980x90

Gaidāmi Smiltenes novada Sporta svētki

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Sestdien, 27.augustā ikviena pagasta, uzņēmuma, iestādes vai draugu izveidota komanda aicināta piedalīties tradicionālajos Smiltenes novada Sporta svētkos, pilsētas informācijas portāls Smiltene24.lv uzzināja Smiltenes novada pašvaldībā.

Šogad pasākuma norises vieta  būs SIA "Mežroze IG" atpūtas bāzē "Silmači", kas atrodas Lizdoles ezera krastā, Launkalnes pagastā.

Sacensību dalībniekus šogad gaida pārbaudījumi sekojošos sporta veidos:"Akadēmiskā airēšana", "Barjerotā sprinta stafete", "Augstlēkšana", "Basketbols" (spēle notiek bez bumbas driblēšanas), "Teniss", "Tūrisma taka", "Vasaras biatlons", "Tālmetējs" un pludmales volejbols.

Kopējais dalībnieku skaits komandā ir 13 dalībnieki: 7 vīrieši un 6 sievietes. Komandas dalībnieku vecuma ierobežojums – ne jaunāki, par 2000.gadā dzimušajiem.

Komandu pieteikšanās Smiltenes sporta centrā (tel. 26460704) līdz 25.augustam. Tur saņemama arī sīkāka informācija par sporta svētku norisi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)