Banner 980x90

Dienas horoskops 20.septembrim 

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns Izrādi iniciatīvu un ar tevi notiks kas labs! Negaidi, kad kāds tavā vietā kaut ko izdarīs, šoreiz rīkojies pats!

Vērsis Karjeras sfērā var parādīties kāds vilinošs un izdevīgs piedāvājums, tomēr, lai to pieņemtu, sākumā kaut kas dzīvē būs jāpamaina un no kaut kā pat jāatsakās.

Dvīņi Paanalizē situāciju un pieņem pretenzijas – liela iespējamība, ka tas nākotnē palīdzēs izvairīties no jaunām kļūdām un rosinās tavu profesionālo izaugsmi.

Vēzis Manāmi uzlabosies darba efektivitāte, strādāsi ar lielāku atdevi un būsi atbildīgāks.Šodiena bus visai neitrāla, taču iespējamas nelielas emociju svārstības.

Lauva Beidzot var atrisināsies kāds sens konflikts vai beidzot tiksi skaidrībā ar to, kas jau sen tev nav devis mieru, būtībā viens no daudzajiem akmeņiem novelsies no sirds.

Jaunava Ieteicams doties pie ārsta un pārbaudīt savu veselību – pat, ja šķiet, ka viss ir kārtībā, mēģini atrast laiku dažādām veselības pārbaudēm. Pienākumus neatliec uz vēlāku laiku! Dari visu ar lielu atbildības sajūtu.

Svari Ja kādreiz esi vēlējies kaut ko darīt, tad beidzot to izdari. Nemeklē muļķīgus attaisnojumus, vienkārši ej un rīkojies! Jutīsies ļoti gandarīts un pacilāts par jauniegūto pieredzi un emocijām.

Skorpions Šis ir piemērots laiks, lai beidzot izdarītu to, ko iepriekš nav sanācis izdarīt. Iespējams, ka beidzot īstenosies viens no sen lolotajiem sapņiem – dari visu iespējamo, lai plāni neatceltos un viss notiktu tā, kā tu pats to vēlies!

Strēlnieks Kaut arī šķitīs, ka viss neiet tik labi, cik gribētos, labāk padomā, ko līdz šim esi sasniedzis un ar ko tev dzīvē ir paveicies! Nečīksti, ja kaut kas neizdodas, piecelies kājās un mēģini vēlreiz!

Mežāzis Vairāk dod un mazāk ņem! Būsi nelielā stresā un neziņā par nākotni, taču centies neiespringt! Šodienu velti citiem, centies viņus iepriecināt un pārāk nenogurdināt ar negatīvām ziņām – tās vienmēr var pagaidīt!

Ūdensvīrs Šodien tev ir visas iespējas saņemt kādu visnotaļ dāsnu dāvanu, taču nav izslēgts, ka kāds ar šo cēlo žestu centīsies panākt tavu piekrišanu kaut kādā jautājumā.

Zivis Reizēm mēs nenovērtējam to, kas mums jau ir dots, bet gan tiecamies pēc kā lielāka un ievērības cienīga. Šoreiz koncentrējies uz sīkumiem, pievērs uzmanību dažādām detaļām, jo vēlāk izrādīsies, ka tām tomēr būs bijusi liela nozīme.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)