Banner 980x90

Cik patiesībā efektīvi ir kredīti online?

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Internetā var ne tikai meklēt informāciju un iepirkties, bet arī aizņemties naudu, turklāt to var darīt bez galvojuma, ķīlas un dokumentu iesniegšanas. Kredīti online ir mūsdienīgs nebanku aizņemšanās veids, kas ir piemērots nestandarta situāciju risināšanai. Ja mēneša beigās pietrūkst naudas neatliekamiem maksājumiem vai nepieciešams steidzami remontēt sadzīves tehniku, aizņemšanās internetā ir viens no ātrākajiem naudas saņemšanas veidiem.

Kā izvēlēties sev atbilstošāko kredīta variantu?
Ātro kredītu nozare ir piepildīta ar dažādiem piedāvājumiem, un visi kredīti online darbojas pēc līdzīga principa. Lai saņemtu nepieciešamo summu, Tev ir
- jāreģistrējas kredītkompānijas mājaslapā;
- jāpiesakās kredītam tiešsaistē vai ar SMS starpniecību;
- jāsagaida aizdevēja lēmums.

Pozitīva lēmuma gadījumā aizdevuma summa tiek pārskaitīta Tavā bankas kontā 10–15 minūšu laikā. Šīs tehniskās detaļas ir līdzīgas daudziem aizdevējiem, taču kredīta nosacījumi var būtiski atšķirties. Lai izvēlētos izdevīgāko piedāvājumu, izvērtē savu situāciju. Atlasi ātros kredītus pēc
- jauno klientu politikas. Dažas kredītkompānijas piedāvā pirmo kredītu ar 100 % atlaidi komisijas maksai, kas ļauj samazināt kredīta izmaksas un atvieglo atmaksas procesu;
- nepieciešamās aizdevuma summas. Ja Tev ir vajadzīgs apjomā neliels kredīts, izvēlies bezprocentu aizdevumu, ja vēlies aizņemties nopietniem tēriņiem, salīdzini procentu likmes;
- atmaksas termiņa. Jo lielāks ir aizdevums, jo rūpīgāk jāplāno tā atmaksa. Kredīta termiņam jābūt samērotam ar Taviem ienākumiem. Kredītu kalkulators aizdevēja mājaslapā palīdzēs aprēķināt un salīdzināt aizdevuma izmaksas.

Kredīti online var būt pietiekami efektīvi īstermiņa situāciju risināšanā. Ja nauda ir nepieciešama rēķina apmaksai, steidzamiem remontdarbiem vai medikamentu iegādei, aizdevums internetā var būt viens no iespējamiem rīcības variantiem. 

"VIA SMS" – uzticams aizdevējs ar izdevīgiem kredīta nosacījumiem
Kredītkompānija "VIA SMS" piedāvā aizņemties nepieciešamo naudas summu uz laiku no 7 līdz 30 dienām. Kredīta apjoms ir
- līdz 350 eiro jaunajiem klientiem;
- līdz 700 eiro, aizņemoties atkārtoti.

Pirmajam aizdevumam netiek piemērota komisijas maksa, bet, sākot ar otro aizņemšanās reizi, var izmantot SMS kredītu. Nauda tiek pārskaitīta dažu minūšu laikā pēc kredīta apstiprināšanas, ja Tavs bankas konts ir vienā no lielākajām Latvijas bankām.

"VIA SMS" piedāvātie kredīti online ir paredzēti cilvēkiem ar regulāriem ienākumiem, tāpēc pirms pieteikšanās tiek pārbaudīta potenciālā klienta maksātspēja. Piesakies ātrajam kredītam tikai tad, ja esi pārliecināts par savām iespējām laikus segt parādsaistības. Papildu informāciju par atbildīgu aizņemšanos un kredīta līguma nosacījumiem meklē viasms.lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)