Banner 980x90

Būs izmaiņas vairākos Smiltenes autobusu maršrutos

Rīga, 11.janv., LETA. No 14.janvāra būs izmaiņas vairākos Smiltenes apkārtnes autobusu maršrutos, aģentūru LETA informēja AS "Autotransporta direkcija" pārstāve Lilita Pelčere.

Ņemot vērā pasažieru plūsmu, maršruta Nr.5421 Smiltene-Krūklanti-Launkalne-Mežciems-Pamatskola reisa, kas Smiltenes autoostā tiek uzsākts mācību laikā darbadienās plkst.6.15, kustību sarakstā iekļaus pieturvietu "Lizdoles pagrieziens", bet virzienā no Menskām uz Mežciemu izslēgs pieturvietu "Smiltenes pagrieziens".

Maršruta Nr.5423 Smiltene-Mežciems-Launkalne-Smiltene autobuss no Smiltenes autoostas turpmāk izbrauks mācību laikā darbadienās plkst.14.25 nevis kā līdz šim - plkst.14.23. Saistībā ar zemo pasažieru plūsmu autobuss vairs nepieturēs pieturvietā "Brantu pagrieziens", "Lazdukalns" un "Ķieģeļceplis". Savukārt maršruta Nr.5424 Smiltene-Ķieģeļceplis-Launkalne-Smiltene reisa, kas Smiltenes autoostā tiek uzsākts mācību laikā darbadienās plkst.16.25, kustību sarakstā iekļaus pieturvietu "Vārniņas", kā rezultātā tiks mainīta maršruta shēma.

Lai vienā laikā vienā ceļa posmā netiktu dublēti vairāki reisi, maršruta Nr.6619 Valmiera-Bērzaine-Vākšēni-Valmiera autobuss no Valmieras autoostas turpmāk izbrauks no pirmdienas līdz sestdienai plkst.12 nevis kā līdz šim - plkst.12.20.

Izvērtējot pasažieru plūsmu, maršruta Nr.6649 Rūjiena-Arakste-Rūjiena reisa, kas Rūjienas autoostā tiek uzsākts sestdienās un skolēnu brīvdienās trešdienās plkst.6.50, sestdienās - plkst.11.15 un skolēnu brīvdienās trešdienās - plkst.16, turpmāk kustību sarakstā iekļaus arī pieturvietu "Jekši", "Dirlas" un "Tiltgaļi". Savukārt autobuss, kas no Rūjienas autoostas izbrauc mācību laikā darbadienās plkst.16, pasažieru apmaiņu vairs nenodrošinās pieturvietā "Liepas", un virzienā uz Inčukalnu tiek iekļauta pieturvieta "Arakste", "Tiltgaļi", "Mauzas", "Dirlas", "Kroņi", "Jekši", "SCO" un "Eriņi". Šajā maršrutā reiss no Rūjienas autoostas turpmāk tiks uzsākts mācību laikā darbadienās plkst.6.35, nevis kā līdz šim - plkst.6.25.

Autotransporta direkcija aicina iedzīvotājus izmantot sabiedriskā transporta pakalpojumus un paņemt biļeti par savu braucienu. Direkcija atgādina, ka sabiedriskā transporta reisu skaitu un laikus nosaka pasažieru plūsma, savukārt statistiku par reisa pieprasījumu veido pasažieriem izsniegtais biļešu skaits. Par konstatētiem biļešu tirdzniecības pārkāpumiem Autotransporta direkcija pasažierus aicina ziņot kontrolieriem jebkurā diennakts laikā, sūtot īsziņu vai zvanot pa tālruni 27776621.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)