Banner 980x90

Bērziņš: Man nav pamata teikt kaut ko ļaunu par 12.Saeimu

Valsts prezidents Andris Bērziņš ļoti pozitīvi vērtē pašreizējo ministru paveikto un norāda, ka viņam nav pamata teikt kaut ko ļaunu par 12.Saeimas darbu.

"Es esmu skaidri un gaiši teicis, ka mans uzskats, ka šajā Saeimā ir ievēlēti, izvēlēti stiprākie cilvēki un ka Saeimai vēl ir viss priekšā. Nav bijis nekādu lielu kļūdu. Kāpēc vērtēt negatīvi?" žurnālistiem sacīja Bērziņš.

Prezidents norādīja, ka to pašu var attiecināt arī uz valdību. "Lielāko daļu no ministru darbiem es vērtēju ļoti pozitīvi, un tāpat man nav pamata teikt neko ļaunu par Saeimu," pauda Bērziņš.

Kā ziņots, Bērziņš šodien Saeimas pavasara sesijas pēdējā sēdē teica, iespējams, savu pēdējo uzrunu parlamentam prezidenta amatā. Bērziņš savā uzrunā pateicās 12.Saeimai par veiksmīgu sadarbību un aicināja turpināt viņa rosināto politiskās pārvaldes reformu īstenošanu.

Bērziņš savā runā novērtēja Valsts prezidenta institūcijas un parlamenta sadarbību savu četru gadu pilnvaru laikā, kā arī iezīmēja būtiskākos uzdevumus, kas likumdevējam būtu jāveic nākotnē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)