Banner 980x90

Baltais karstvīns ar medu

Kurš teicis, ka karstvīnam jābūt tikai sarkanam? Piedāvājam baltā karstvīna recepti.

Sastāvdaļas - 4-6 porcijām - 1 l baltvīna, 1 liels apelsīns, 2 ēdamkarotes medus (ja vēlas saldāku, liek vairāk), 1 kanēļa standziņa, 1 anīsa zvaigznīte, dažas krustnagliņas, 2 kardamona pākstis, šķēle (aptuveni 1cm bieza) svaigas ingvera saknes, 75ml ābolu brendija.

Pagatavošana - vīnu un visas pārējās sastāvdaļas, izņemot brendiju, liek katlā un karsē, līdz medus izkusis, neļauj uzvārīties. Ņem nost no uguns, ļauj ievilkties apmēram 20 minūtes. Tad vēlreiz uzsilda, pielej klāt brendiju, labi samaisa un pasniedz.

Raksts publicēts sadarbībā ar
 src=

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)