Banner 980x90

Atceļ deputātu administratīvo imunitāti, atklās minerālūdens parku, Porziņģa laukums

Foto: Reinis Inkēns/ Saeimas Administrācija
Foto: Reinis Inkēns/ Saeimas Administrācija
Ceturtdien, 19.maijā pilsētas informāciju portālu tīkls Pilseta24.lv atskatās uz dienas svarīgākajiem notikumiem, ko nedrīkst palaist garām.

"Fono Cēsis" izziņo festivāla galveno mākslinieku – britu folkroka mūziķi Frenku Tērneru

Bezmaksas festivāla "Fono Cēsis" organizatori izziņo otrās dienas grupu sarakstu, kā galveno viesi nosaucot Lielbritānijas folkroka mākslinieku Frenku Tērneru (Frank Turner), kurš uz festivāla skatuves kāps 23.jūlijā, pilsētas informācijas portālu Cesis24.lv informē festivāla organizatori.

Publicitātes fotoPublicitātes foto

Pašvaldība aicina slēdzenes kāzās uz Valmieras tiltiem nekarināt

Vasara ir aktīvais laulību laiks. Lai gan kāzu tradīcijas un vērtības nemitīgi mainās, ir rituāli, ko šajā dienā nebūtu vēlams izpildīt. Valmieras pilsētas pašvaldība aicina kāzu plānotājus nekarināt slēdzenes ne uz viena no Valmieras tiltiem. 

Valmiera24.lvValmiera24.lv

Valmierā notiks tautas deju festivāls "Latvju bērni danci veda"

Jau daudzus gadus jūnijā, sagaidot Starptautisko bērnu aizsardzības dienu, notiek festivāls "Latvju bērni danci veda", kas šogad sestdien, 4.jūnijā norisināsies Valmierā, pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informē Valmieras pilsētas pašvaldības sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājas vietniece Justīne Deičmane.

Valmiera24.lvValmiera24.lv

"Mangaļi" Rīgā atklās runājošā minerālūdens parkus

Dabīgais minerālūdens "Mangaļi" un uztura speciālisti ir uzsākuši izglītojošu projektu "Mangaļi runājošais parks" par ūdens lomu uzturā, kurā kopā ar skolēniem no dažādām pilsētām tiks izveidotas runājošas minerālūdens pudeļu instalācijas vidē, kas aicinās iedzīvotājus ikdienā dzert vairāk ūdeni.

Riga24.lvRiga24.lv

Papildu teritorijām Latgales reģionā piešķir speciālās ekonomiskās zonas statusu

Lai veicinātu Latgales reģiona attīstību, piesaistot ieguldījumus ražošanas un infrastruktūras attīstībai un jaunu darbavietu radīšanai, šajā reģionā papildu teritorijām piešķirts speciālās ekonomiskās zonas (SEZ) statuss, kas paredz nodokļu atvieglojumus tajā strādājošajiem uzņēmumiem. Par to ceturtdien, 19.maijā, lēma Saeima, galīgajā lasījumā pieņemot Latgales speciālās ekonomiskās zonas likumu. 

Pilseta24.lvPilseta24.lv

Kučinskis: Šķita, ka premjera darbs būs vieglāks

Šķita, ka premjera darbs būs vieglāks, intervijā laikrakstam "Neatkarīgā Rīta Avīze" pauž Ministru prezidents Māris Kučinskis (ZZS).

Māris Kučinskis/ Foto: Reinis Inkēns/ Saeimas KancelejaMāris Kučinskis/ Foto: Reinis Inkēns/ Saeimas Kanceleja

Saeima atceļ deputātu administratīvo imunitāti

Saeima ceturtdien, 19.maijā, galīgajā lasījumā pieņēma Satversmes grozījumus, tādējādi atceļot valsts pamatlikumā līdz šim paredzēto deputātu administratīvo imunitāti.

Foto: Reinis Inkēns/ Saeimas AdministrācijaFoto: Reinis Inkēns/ Saeimas Administrācija

Grupa "Carnival Youth" Jūrmalā ieskandinās vasaras festivālu sezonu

Atgriežoties pēc teju piecu nedēļu garās koncerttūres pa Eiropu, populārā pašmāju grupa "Carnival Youth" festivālu sezonu atklās Jūrmalā, kur savus fanus un atbalstītājus priecēs ar vienu no pirmajiem šīs vasaras koncertiem Latvijā.

Publicitātes fotoPublicitātes foto

Nezināmas personas mēģina sākt VID ģenerāldirektores nomelnošanas kampaņu

Nezināma persona vai personu grupa mēģina īstenot Valsts ieņēmumu dienesta (VID) ģenerāldirektores Ināras Pētersones nomelnošanas kampaņu. Pētersone aģentūrai LETA norādīja, ka saista šo kampaņu ar cilvēkiem, kuriem VID notiekošās pārmaiņas traucē turpināt iepriekš darīto.

Foto: Ieva Čīka/ LETAFoto: Ieva Čīka/ LETA

Kristaps Porziņģis uzrauga basketbola laukuma būvniecību

Liepājas būvvaldē ir saņemti visi nepieciešami saskaņojumi, lai‪ ‎Liepājā‬ varētu izbūvēt brīvi pieejamu āra basketbola laukumu, kas būs NBA komandas "New York Knicks" spēlētāja Kristapa Porziņģa dāvana dzimtajai pilsētai.

Foto no videoFoto no video

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)