Banner 980x90

Apes novada vadītājas amatu saglabā Astrīda Harju

Valmiera, 20.jūn., LETA. Apes novada domes priekšsēdētājas amatā ievēlēta līdzšinējā pašvaldības vadītāja Astrīda Harju (V), aģentūrai LETA pavēstīja Apes novada pašvaldības pārstāve Ilze Ērmane.

Harju ievēlēta vienbalsīgi.

Viņas vietnieka amatu saglabās Jānis Liberts (Mēs savam novadam).

LETA jau vēstīja, ka Harju ir radušās iespējas pastrādāt Saeimā, jo "Vienotības" Saeimas deputāts Vilnis Ķirsis ir ievēlēts Rīgas domē un viņam ir jānoliek Saeimas deputāta mandāts. "Vienotības" sarakstā nākamais kandidāts uz vietu parlamentā ir ekonomikas ministrs Arvils Ašeradens, kurš pieņems mandātu, bet uzreiz to arī noliks, lai turpinātu vadīt Ekonomikas ministriju. Nākamā "Vienotības" sarakstā bija Harju, kurai ir iespējas saņemt "mīksto" mandātu uz laiku, kamēr Ašeradens ir ministrs, bet maksimums līdz nākamā gada rudenim, kad notiks Saeimas vēlēšanas.

Harju vadītais saraksts "Mēs savam novadam" vēlēšanās ieguva četrus deputāta mandātus. Otrajā vietā ierindojies saraksts "Gaujiena" ar diviem krēsliem domē. Savukārt saraksti "Rītausma", "Vireši" un "Novadnieki" katrs pa vienam mandātam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)