Banner 980x90

Vējonis nākamnedēļ dosies reģionālajā darba vizītē uz Smilteni

Rīga, 31.aug., LETA. Valsts prezidents Raimonds Vējonis pirmdien, 4.septembrī, dosies reģionālajā darba vizītē uz Smilteni, aģentūru LETA informēja Valsts prezidenta kancelejā.

Vizītes laikā Valsts prezidents apmeklēs Smiltenes vidusskolu, kur tiksies ar skolēniem un skolotājiem, kā arī piedalīsies jaunajam mācību gadam veltītā pasākumā Smiltenes tehnikumā, kur iepazīsies ar tehnikuma sniegtajām iespējām kvalitatīvas profesionālās izglītības iegūšanai un apskatīs mācību telpas.

Kancelejā skaidroja, ka Valsts prezidentam plānotas arī tikšanās ar Smiltenes novada domes priekšsēdētāju Gintu Kukaini (VL-TB/LNNK), Smiltenes novada pašvaldības deputātiem, Smiltenes novada pagastu pārvalžu vadītājiem un pašvaldības administrāciju.

Savukārt, lai pārrunātu uzņēmējiem būtiskus jautājumus, Vējonis tiksies ar Smiltenes novada uzņēmējiem, kā arī klātienē iepazīsies ar "Smiltenes Impex", kas ir viens no pašvaldības lielākajiem kokapstrādes uzņēmumiem. Tāpat Vējonis apmeklēs Ivetas Purmales šūšanas salonu, kura šuvējas saposa Latvijas sportistus Riodežaneiro Paraolimpiskajām spēlēm.

Darba vizītes noslēgumā Valsts prezidents tiksies ar novada iedzīvotājiem, lai uzklausītu iedzīvotājus un pārrunātu viņiem būtiskus jautājumus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)