Banner 980x90

Turpmākajās dienās brīžiem līs un pūtīs brāzmains vējš

Rīga, 10.aug., LETA. Turpmākajās dienās ciklonu ietekmē Latvijā gaidāms gan lietus un pērkona negaiss, gan brāzmains vējš un vēsums, prognozē sinoptiķi.

Piektdienas pievakarē pār Latviju no rietumiem sāks virzīties aukstā atmosfēras fronte, un sestdien gaisa temperatūra vairs nepārsniegs +20..+25 grādus. Vējš pierims, debesis būs pārsvarā mākoņainas un daudzviet uzlīs, vairāk nokrišņu būs austrumu novados.

Svētdien ieradīsies ciklons, tā ietekmē gaidāms spēcīgs dienvidrietumu un rietumu vējš, īslaicīgs lietus un daudzviet arī pērkona lietusgāzes. Vēja ātrums brāzmās var sasniegt 15-20 metru sekundē, gaisa temperatūra nav gaidāma augstāka par +17..+22 grādiem.

Sagaidāms, ka nākamais ciklons Latviju šķērsos otrdien un trešdien, no jauna pastiprināsies vējš, pērkona negaiss vietām var izraisīt vētru. Gaisa temperatūra nedaudz paaugstināsies un tad atkal, iespējams, pazemināsies. Mēneša otrajā pusē gan vēl iespējams karstums līdz +30 grādiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)