Banner 980x90

Smiltenes novads piedalīsies Vidzemes Uzņēmēju dienās

Valmiera24.lv
Valmiera24.lv
Piektdien, 20.maijā un sestdien, 21.maijā Valmierā norisināsies ikgadējā izstāde "Vidzemes Uzņēmēju dienas". Šogad izstādē kopā ar Smiltenes novada uzņēmējiem piedalīsies arī Smiltenes novada pašvaldība.

Kā pilsētas informācijas portālu Smilteen24.lv informē Smiltenes novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Līga Hofmane, Smiltenes novada stendā būs iespējams iegūt gan informāciju par tūrisma maršrutiem, gan iepazīties ar plašo uzņēmēju produktu un pakalpojumu piedāvājumu un nobaudīt Smiltenes novadā tapušos gardumus.

Smiltenes novada stends sadalīts trijās daļās – pirmajā būs iespējams aplūkot SIA "TROLL Smiltene" bērnu istabas mēbeles un veikt pasūtījumus savas bērnu istabas iekārtošanai, kā arī aplūkot guļbūves māju stūra paraugus. Otrajā daļā ar informāciju par Smiltenes novadu iepazīstinās pašvaldības un Tūrisma informācijas centra pārstāvji, savukārt trešajā daļā apmeklētāji varēs nobaudīt Smiltenes lauku gardumus – dzirkstošās bērza sulas, rupjmaizi ar kaņepju sviestu, sidru un vīnus, kā arī, aplūkot un iegādāties amatnieku darinājumus - lina izstrādājumus, dažādas rotas un citus amatnieku darbus.

Izstādi organizē: Latvijas tirdzniecības un rūpniecības kameras Vidzemes nodaļa sadarbībā ar Valmieras pilsētas pašvaldību un Vidzemes Plānošanas reģionu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)