Banner 980x90

Smiltenes novads meklē Finanšu nodaļas vadītāju

Valmiera, 31.jūl., LETA. Smiltenes novada dome meklē Finanšu nodaļas vadītāju, aģentūrai LETA pavēstīja Smiltenes novada pašvaldības pārstāve Marita Mūze.

Finanšu nodaļas vadītāja pienākumos ietilpst darbs ar pašvaldības budžeta plānošanu un grozījumu veikšanu tajā, pašvaldības ieņēmumu un izdevumu pārzināšana, kā arī finanšu resursu sadales pašvaldības struktūrvienībās kontrolēšana. Tāpat vadītājam jāpārrauga grāmatvedības gaita un jāsadarbojas ar pārējām pašvaldības struktūrvienībām un valsts institūcijām.

No kandidātiem tiek gaidīta augstākā izglītība ekonomikā, finansēs vai grāmatvedībā, vismaz divu gadu ilga praktiska pieredze vadošā amatā, kā arī precizitāte, atbildības sajūta, komunikācijas prasmes un analītiskās spējas.

Pieteikumus pašvaldībā gaidīs līdz 14.augustam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)