Banner 980x90

Smiltenes novadā sadzīves konflikta laikā vīrietis sadūris savu sievu

Rīga, 30.maijs, LETA. Smiltenes novada Blomes pagastā sadzīves konflikta laikā kāds vīrietis sadūris savu sievu, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Zane Vaskāne.

Piektdien, 24.maijā, ap plkst.20.30 VP Vidzemes reģiona pārvaldes Valkas iecirkņa policisti saņēma izsaukumu uz Smiltenes novada Blomes pagastu, kur kādā īpašumā bija sadurta sieviete un viņas radinieks.

Ierodoties notikuma vietā, policisti noskaidroja, ka starp cietušo sievieti un viņas vīru izcēlies sadzīves rakstura konflikts, kā rezultātā vīrs sievai nodarījis smagus miesas bojājumus. Sievietei konstatētas vairākas durtas un grieztas brūces, un viņa nogādāta medicīnas iestādē, savukārt sievietes radiniekam konstatētas grieztas brūces rokā, pastāstīja Vaskāne.

Valsts policijā par notikušo ir sākts kriminālprocess par miesas bojājumu nodarīšanu, kas pārkvalificēts par slepkavības mēģinājumu un uz aizdomu pamata par noziedzīga nodarījuma izdarīšanu ir aizturēts 1982.gadā dzimis vīrietis.

Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu no pieciem līdz 20 gadiem un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem.

Aizturētajam vīrietim piemērots drošības līdzeklis - apcietinājums. Kriminālprocesā turpinās pirmstiesas izmeklēšana.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)