Banner 980x90

Smiltenes novada domes administrācija pirmdienās strādās stundu ilgāk

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
No ceturtdienas, 1.septembra Smiltenes novada domes administrācijai plānots mainīt darbalaiku pirmdienās un piektdienās, aģentūra LETA noskaidroja pašvaldībā.

Lai atvieglotu iedzīvotājiem pakalpojumu pieejamību pašvaldībā, Smiltenes novada dome ir nolēmusi pirmdienās pagarināt darbalaiku līdz plkst.18. Līdz šim pašvaldības darbalaiks sakrita ar vairuma iestāžu un organizāciju darbalaiku, tādēļ iedzīvotājiem pēc plkst.17 nebija iespējams nokārtot formalitātes pašvaldībā.

Savukārt piektdienās darbalaiks būs līdz plkst.16.00. Pārējās dienās darbalaiks saglabāsies, kā ierasts, - no plkst.8.00 līdz plkst.17.00 ar pusdienas pārtraukumu no plkst.12.00 līdz plkst.13.00.

"Ņemot par piemēru citu Latvijas pašvaldību pieredzi, Smiltenes novada dome ar 1.septembri vēlas dažādot pašvaldības darbalaiku, pārceļot vienu stundu darbalaika no piektdienas uz pirmdienu. Mēs to darām tāpēc, lai dažādotu darbalaiku un dotu iespēju iedzīvotājiem vienu dienu nedēļā nokārtot sev interesējošos jautājumus pašvaldībā līdz plkst.18, jo, kā mēs zinām, strādājošiem novada iedzīvotājiem ir dažādi darbalaiki un līdz šim pēc plkst.17 nebija iespējams to izdarīt. Protams, apzināmies, ka kādai daļai iedzīvotāju jaunās izmaiņas var nepatikt, tāpēc pašvaldība veiks klientu uzskaiti. Nenoraidām iespēju pēc kāda laika atgriezties pie ierastā darbalaika. Pašvaldība vēlas strādāt tikai klientu interesēs, tāpēc ceram, ka jaunās izmaiņas atvieglos un dos iespēju iedzīvotājiem sev interesējošos jautājumus nokārtot sev ērtākā laikā," skaidrojis Smiltenes novada domes izpilddirektors Kārlis Lapiņš.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)