Banner 980x90

Smiltenes novada dome projektu konkursā sadalīs 6000 eiro

Valmiera, 3.maijs, LETA. Smiltenes novada dome izsludinājusi 2017.gada projektu līdzfinansēšanas konkursu, kurā novada nevalstiskās organizācijas var pretendēt uz līdzfinansējumu 1000 eiro apmērā, aģentūru LETA informēja Smiltenes novada pašvaldības pārstāve Marita Mūze.

Konkursa kopējais budžets ir 6000 eiro. Pašvaldība līdzfinansējumu piešķir līdz 30% no projekta atbilstošo izmaksu kopējās budžeta summas, ar nosacījumu, ka piešķirtais līdzfinansējuma apjoms nepārsniedz 1000 eiro.

Projekta konkursa mērķis ir ar līdzfinansējumu atbalstīt pašvaldības attīstības stratēģijai atbilstošu projektu idejas izglītības, kultūras, sporta, sociālo, jauniešu iniciatīvas un teritorijas labiekārtošanas jomās.

Projektu pieteikumi jāiesniedz līdz 31.maija plkst.17, Smiltenes novada domes klientu apkalpošanas centrā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)