Banner 980x90

Smiltenes novada dome Ģimenes dienā apmaksās laulību ceremoniju

Daugavpils, 8.marts, LETA. Smiltenes novada dome jau otro gadu 13.maijā pāriem dāvina apmaksātu un noorganizētu svinīgo laulības reģistrācijas ceremoniju, aģentūru LETA informēja Smiltenes novada domes Sabiedrisko attiecību speciāliste Marita Mūze.

Smiltenes novada domes Dzimtsarakstu nodaļas vadītāja Dace Ērģele stāsta, ka vairāk nekā 50% novada jaundzimušo tiek reģistrēti ar paternitātes atzīšanu, tāpēc aicina neprecētos pārus, kuru kopdzīvē dzimis viens vai vairāki bērni, aizdomāties par juridiski sakārtotām attiecībām, par ģimenes lielo nozīmi cilvēku ikdienā, attiecībās un dzīvē.

Gan jaunās ģimenes, gan arī pāri, kuri kopā nodzīvojuši daudzus gadus, aicināti izmantot pašvaldības piedāvāto iespēju noslēgt laulību Ģimenes dienā.

Lai to izdarītu, pāriem līdz 12.aprīlim ir jāierodas Dzimtsarakstu nodaļā un jāaizpilda iesniegums. Jaunajam pārim jāsamaksā būs vien valsts noteiktā nodeva 14 eiro apmērā.

Pērn šādu iespēju izmantoja septiņi pāri.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)