Banner 980x90

Smiltenes dome rīkos pasākumu novada uzņēmējiem

Smiltene24.lv
Smiltene24.lv

Piektdien, 6.novembrī, plkst.18 Smiltenes pilsētas Kultūras centrā pirmo reizi notiks uzņēmējiem veltīts pasākums "Smiltenes novada uzņēmējs", kurā tiks runāts par ekonomikas aktualitātēm pasaulē, Latvijā un Smiltenē, aģentūru LETA informēja Smiltenes novada domes sabiedrisko attiecību speciāliste Līga Hofmane.

Smiltenes novada domes priekšsēdētājs Gints Kukainis (VL-TB/LNNK) norāda, ka šogad pašvaldība pirmo reizi rīko pasākumu, kurā piedalīsies uzaicinātie Smiltenes novada uzņēmēji, Latvijas Bankas, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras, komercbanku un Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas pārstāvji.

"Vēlamies atskatīties uz Smiltenes novadā sasniegto, ieklausīties Latvijas Bankas ekonomista lekcijā par valstī un pasaulē notiekošajām tendencēm un informēt par pašvaldības izvirzītajiem mērķiem. Novembris ir patriotisma mēnesis, tāpēc vēlamies pateikt paldies tiem Smiltenes novada aktīvajiem cilvēkiem, kuri strādā ar panākumiem, ir izveidojuši uzņēmumus un sekmē novada attīstību, godprātīgi maksā nodokļus un veic investīcijas," sacīja Kukainis.

Uzņēmēji tiks apbalvoti divās nominācijās - "Lielākās ražošanā ieguldītas investīcijas 2014.gadā" un "Lielākais nodokļu maksātājs Smiltenes novada pašvaldības budžetā 2014.gadā". Katrā nominācijā tiks apbalvoti trīs uzņēmēji.

Šāds Smiltenes novada uzņēmēju apbalvošanas pasākums Smiltenē notiek pirmo reizi, un plānots, ka tas turpmākajos gados kļūs par ikgadēju tradīciju.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)