Banner 980x90

Smiltene – vieta, kur augt

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Atsaucīga novada pašvaldība, operatīva problēmu risināšana un brīvi pieejama visa svarīgā informācija – Smiltenes novads to visu nodrošina. Ir redzams, ka novada dome par saviem iedzīvotājiem rūpējas cik vien tas iespējams. Tiek sniegts atbalsts gan uzņēmējiem, gan iedzīvotājiem.

Tomēr pat ar labiem nodomiem vien nepietiek, sludinājumi Smiltenē ir visai neaktīvi. Tie tiek publicēti pēc iedzīvotāju iniciatīvas, tomēr rādās, ka tās trūkst. Publiski pieejama viena vakance. Lai gan ieņemamais amats ir atbildīgs un svarīgs, šķiet, ka šis sludinājums nav sasniedzis vajadzīgo rezonansi. Par spīti tam, Smiltene sniedz daudz lielisku iespēju, atliek tikai par tām uzzināt. Turpmāk to varēsiet darīt Dalder.lv, kur viss pilsētas ziņu dēlis būs vienuviet. 

Novada pašvaldības atbalsts jaunajiem uzņēmējiem
Smiltene piedāvā iespējas gan piedalīties Valmieras biznesa inkubatora konkursos, gan saņemt ALTUM atbalstu, tomēr tas nav viss: arī novada pašvaldība sniedz iespēju piedalīties konkursā un saņemt finansējumu. Finansējumu ir iespējams saņemt visiem Smiltenes novadā reģistrētajiem uzņēmumiem. Pašvaldība piešķir līdz pat 80% finansējumu no iesniegtās projektu izdevumu tāmes ar noteikumu, ka līdzfinansējuma apjoms nepārsniedz 3000 EUR, un kopējais finansējums ir 9000 EUR. Ieskaties dalder.lv sadaļā Reklāma Smiltenē un uzzini, kad notiks nākamais pašvaldības izsludinātais konkurss jaunajiem uzņēmējiem, un varbūt jau nākamajā reizē tieši tavs uzņēmums saņems finansējumu, lai realizētu savas idejas. 

Modernās tehnoloģijas – rīks problēmu risināšanai
Smiltenes novada dome ieviesusi savā lapā lielisku rīku, kas palīdz vietējiem iedzīvotājiem atrisināt problēmas, kurās var palīdzēt vien pašvaldības atbalsts. Tas saucās "operatīvās rīcības dienests". Šis rīks ļauj atzīmēt kartē punktu, kurā radusies konkrētā problēma, un pierakstīt komentāru. Tālāk pašvaldības darbinieki vai nu steidz risināt šo problēmu, vai atbild, kā tādā rīkoties, ja nav nepieciešama viņu līdzdalība. Šeit manāma liela aktivitāte un atsaucība gan no iedzīvotājiem, gan no pašvaldības. 

Pasākumu kalendārs parādīs visas izklaides iespējas
Sludinājumi Smiltenē nenozīmē tikai pirkšanu, pārdošanu vai iespējas, tā ir iespēja ieraudzīt arī visus novadā notiekošos pasākumus vienuviet. Pasākumu kalendārs ir aizpildīts, dažās nedēļās tur pat katru dienu ir iespēja apmeklēt kādu koncertu vai pasākumu. Pašvaldība rīko pasākumu "Azimuta vasara", kas ir orientēšanās spēle visiem, kuri vēlas iepazīt novadu, kā arī piedzīvot ko jaunu un vēl nebijušu. Pasākums tiek organizēts vairākās kārtās, un tiek noteikts arī uzvarētājs. Tā ir iespēja būt pie dabas, izbaudīt azartu un sacensību garu, kā arī iegūt jaunu pieredzi un, iespējams, arī jaunus draugus. 

Šeit notiek arī Latvijas čempionāts motošosejā "Zelta mopēds". Ja pats nenodarbojies ar motosportu, ir vērts aizbraukt apskatīties, kā to dara citi. Arī Smiltenes pilsētas svētki ir viens no iemesliem doties! Būt Smiltenē – tās ir plašas iespējas izvēlēties sev tīkamākās aktivitātes no garā saraksta, iespējas apgūt ko jaunu, klausīties koncertus, kā arī iepazīt skaisto apvidu. 

Jāsaka, ka reklāma Smiltenē trūkst, īpaši tādās nozarēs kā vakances un vietējo ražotāju produkti. Šeit ir daudz aktīvu uzņēmumu, kas meklē savus jaunos darbiniekus, un daudz ražotāju, kas vēlas pārdot savus produktus un sasniegt iespējami lielāku auditoriju. Tagad viņiem visiem ir iespējas to darīt portālā dalder.lv, un arī pārējā Latvija ieraudzīs plašās iespējas, ko novads piedāvā. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)