Banner 980x90

Smiltenē uzstādīta trošu piramīda bērniem

Foto: smiltene.lv
Foto: smiltene.lv
​Pie Smiltenes Vecā parka āra trenažieru laukuma uzstādīta jauna bērnu atrakcija - trošu piramīda -, aģentūru LETA informēja Smiltenes novada domes sabiedrisko attiecību speciāliste Marita Mūze.

Trošu piramīdai ir trīs horizontālie tīkli divu metru, 3,5 metru un piecu metru augstumā. Piramīda paredzēta dažāda vecuma bērniem, tā veidota no elementiem, kas ļauj bērniem kāpt, karāties, līst un lēkt, attīstot līdzsvara izjūtu. Jaunās bērnu trošu piramīdas piegādi un uzstādīšanu veica SIA "GoPlay", kopējās izmaksas ir 10 031 eiro, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli.

Veco parku ir iecienījuši gan vietējie iedzīvotāji, gan pilsētas viesi ne tikai lēnām pastaigām un dabas baudīšanai, bet arī aktīvai atpūtai, nūjošanai, velobraukšanai, vingrošanai. Līdz ar jaunās atrakcijas uzstādīšanu Vecais parks iegūst papildu jaunu sakoptu un labiekārtotu vietu, kur pavadīt brīvo laiku svaigā gaisā kopā ar vecākiem vai atsevišķi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)