Banner 980x90

Smiltenē siltumapgādes tarifs septembrī palicis nemainīgs

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Šī gada septembrī siltumapgādes tarifs Smiltenes pilsētā ir 47,97 eiro par vienu megavatstundu MWh (bez pievienotās vērtības nodokļa), kas nav mainījies, salīdzinot ar iepriekšējo gadu.

Kā aģentūru LETA informēja Smiltenes novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Marita Mūze, Smiltenes pilsētas siltumapgādes sistēmas apsaimniekotājs un siltumenerģijas ražotājs ir SIA "SM Energo". SIA "SM Energo" apsaimnieko Smiltenes siltumapgādes infrastruktūru, nodrošinot pilsētas centralizētās siltumapgādes sistēmas lietotājus ar siltumenerģiju un karsto ūdeni.

Smiltenes pilsētā pašvaldības kapitālsabiedrības SIA "Smiltenes NKUP" apsaimniekotajās mājās parāds par siltumu šī gada 1.septembrī bija 25 174 eiro. Salīdzinājumam, 2015.gadā tas bija 58 202 eiro. Kā rāda tendences, parāda summa samazinās, kas notiek, pateicoties SIA "Smiltenes NKUP" aktīvai darbībai ar parādniekiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)