Banner 980x90

Smiltenē notiks Latvijas kausa airēšanas slalomā 1. un 2.posms

Valmiera, 13.apr., LETA. Atjaunojot laivošanas pa Abulu senās tradīcijas, Smiltenē 22. un 23.aprīlī pirmo reizi norisināsies Baltijas mēroga sacensības - Latvijas kausa 1. un 2. posms airēšanas slalomā, kur noskaidros spēcīgākos Latvijas un Baltijas sportistus, aģentūru LETA informēja Smiltenes novada domes pārstāve Marita Mūze.

Sacensību sākums 22.aprīlī plkst.12, savukārt 23.aprīlī plkst.11.

Sacensību mērķis ir popularizēt airēšanas slalomu un aktīvu, veselīgu dzīvesveidu, noskaidrot spēcīgākos Latvijas un Baltijas atlētus.

Sacensību trase tiek veidota Abula upē posmā zem Tepera dambja līdz viesnīcas "Brūzis" tiltam. Lai nodrošinātu Abula upē sacensībām nepieciešamo ūdens līmeni, uz nobraucienu laikiem īslaicīgi tiks atvērti Tepera ezera hidrotehniskās būves ventiļi. Darbības ir saskaņotas ar Valsts vides dienesta Valmieras reģionālo vides pārvaldi.

Sacensības organizē Vidzemes sporta asociācija sadarbībā ar Smiltenes novada domi. Papildus informācija: "http://www.airesanasslaloms.lv/".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)