Banner 980x90

SIA "Tenapors" – siltās grīdas, siltumizolācija, pamatu veidņi

Jau kopš seniem laikiem cilvēki, iekārtojot savu dzīvesvietu, ir tiekušies padarīt to maksimāli omulīgu un komfortablu. Tāpēc ir loģiski, ka aukstajā sezonā apkures sistēma spēlē vienu no galvenajām lomām dzīvojamo un darba telpu ierīkošanā. Viena no šādām sistēmām, kas kļūst aizvien populārāka, ir siltās grīdas.

Siltās grīdas

Jau kopš seniem laikiem cilvēki, iekārtojot savu dzīvesvietu, ir tiekušies padarīt to maksimāli omulīgu un komfortablu. Tāpēc ir loģiski, ka aukstajā sezonā apkures sistēma spēlē vienu no galvenajām lomām dzīvojamo un darba telpu ierīkošanā. Viena no šādām sistēmām, kas kļūst aizvien populārāka, ir siltās grīdas.

Siltās grīdas apveltītas ar virkni vērā ņemamu priekšrocību. Tās ļauj panākt vienmērīgu siltuma sadalījumu visā telpā, tādējādi krietni paaugstinot siltuma radīto komforta līmeni mājoklī. Ir taču tik patīkami no rīta izkāpt no gultas uz siltas grīdas, vai ne? Turklāt vienmērīgais siltuma sadalījums visā telpas platībā arī rada mazāku gaisa plūsmu, ierobežojot putekļu izplatību, kas nozīmē to, ka šāds apkures risinājums būs arī veselībai labvēlīgs, īpaši cilvēkiem, kas cieš no alerģijām. Arī tiem, kam nav sūdzību par alerģiskām reakcijām, siltās grīdas ir labs risinājums, kā pasargāt sevi no minētajām veselības problēmām. Tāpat būtiska priekšrocība, ko dāvā siltās grīdas, ir naudas ietaupījums, jo salīdzina ar ierastajām apkures sistēmām, siltās grīdas darbojas ar daudz mazāku temperatūru, un rezultātā arī izmaksas par apkuri kļūst ievērojami mazākas. Liela nozīme ir arī tam, ka siltās grīdas nemaz neaizņem vietu telpā, kas maksimāli atbrīvo lietderīgo platību un ļauj maksimāli izpausties interjera dizainam.

SIA "Tenapors" jau vairāk nekā 20 gadus ir uzticams partneris tūkstošiem klientu, piedāvājot kvalitatīvus un ilgtspējīgus būvniecības risinājumus energoefektivitātes paaugstināšanai un dzīves komforta uzlabošanai. Pieejamo risinājumu klāstā ir arī siltās grīdas montāžas plātnes, kuras krietni saīsina silto grīdu uzstādīšanas laiku, kā arī ļauj ietaupīt uz palīgmateriāliem. Montāžas plātnes pārklātas ar izturīgu polimērpārklājumu, kas nodrošina augstu kvalitāti un atvieglo montāžas procesu. Silto grīdu plātnes izgatavotas no dabai un cilvēka veselībai draudzīgiem materiāliem.

Lasiet vairāk: www.tenapors.lv

Siltumizolācija

Ēku siltumizolācija mūsdienās ir ļoti daudz un plaši apspriests jautājums, un par tās lielo nozīmi zina katrs. Veicot siltināšanas darbus, nepieciešams pielietot pareizi izvēlētus un kvalitatīvus materiālus, kā arī stingri ievērot to montāžas nosacījumus – tādā veidā iespējams gūt maksimālu siltumizolācijas efektu un siltuma zudumus samazināt pat par 70–80%.

Ekonomija nav vienīgais labums, ko nodrošina siltumizolācija. Ēku siltināšana arī veicina būtisku komforta līmeņa paaugstināšanos iekštelpās. Viens no nozīmīgākajiem faktoriem, ko veic siltumizolācija, ir pelējuma veidošanās risku samazinājums, kas ir viens no nopietnākajiem veselību apdraudošiem faktoriem. Nedrīkst aizmirst, ka siltumizolācija ir arī viens no efektīvākajiem ēku aizsardzības veidiem, kas ļauj par vairākiem gadu desmitiem palielināt ēkas konstrukciju ekspluatācijas laiku. Papildu ieguvums ir samazināta negatīvā ietekme uz apkārtējo vidi, jo tiek ierobežots CO2 emisiju daudzums apkārtējā vidē.

SIA "Tenapors", kas piedāvā plašu siltumizolācijas materiālu klāstu, kurā ir iespējas atrast efektīvāko siltumizolācijas izstrādājumu jebkādam risinājumam. Siltumizolācijas materiālu piedāvājumā ir risinājumi ēku pamatiem, grīdām, sienām un jumtiem. Tāpat ir pieejami produkti, kas paredzēti cauruļvadu siltumizolācijai – aku grodiem, maģistrālajiem cauruļvadiem, kā arī neapkurinātu telpu cauruļvadiem. "Tenapors" piedāvātie siltumizolācijas materiāli ir ļoti viegli, kā arī nodrošina ērtu un ātru montāžu. Tāpat "Tenapors" siltumizolācija ir ugunsdroša, noturīga pret vājiem ķīmiskiem šķīdumiem, tādiem kā skābes, sārmi un sāļi.

Lasiet vairāk: www.tenapors.lv

Pamatu veidņi

Kāpēc būvniecībā būtu jāizmanto paliekošo veidņu sistēmas? Visā pasaulē aizvien plašāku atpazīstamību iegūst daudzveidīgi paliekošie pamatu veidņi. Dažādas veidņu sistēmas būvniecībā ir pazīstamas jau no 20. gs. vidus, taču plašāku atpazīstamību ieguvušas pēdējā laikā. Šāds būvniecības veids kļūst arvien populārāks, jo vistiešākajā veidā atspoguļo mūsdienu būvniecības tendences:

1) nepārtraukts būvniecības apjomu palielinājumus pie sarūkošiem izpildes termiņiem, kas liek domāt par maksimālu montāžas laika samazināšanu,

2) arvien pieaugošās darbaspēka izmaksas, kuras ikdienā noved pie risinājumu izmantošanas, taupot cilvēkresursus.

SIA "Tenapors" produkcijas piedāvājumā ir paliekošie sienas un pamatu veidņi "Dobeles Panelis", kas izgatavoti no uzputota putu polistirola jeb EPS. Tas ir inovatīvs risinājums, kas palīdz nodrošināt konstrukcijas ilgtspēju un ļauj krietni ietaupīt laiku, un padarīt vienkāršāku ēkas būvniecības procesu, pateicoties elementārai un ātrai paliekošo pamatu veidņu montāžai. "Tenapors" paliekošie pamatu veidņi ir labs veids, kā ieekonomēt gan uz materiāliem, gan darbaspēku.

"Tenapors" piedāvātie pamatu veidņi ir mūsdienīgs risinājums, kas piemērots plašam spektram būvju, jo:

1) veidņus izgatavo pēc klientu pasūtījuma ar visiem nepieciešamajiem izmēriem, un līdz ar to montāža objektā ir ātra un efektīva, nodrošinot īsu montāžas laiku;

2) pamatu veidņi un sienu sistēma sastāv no betona daļas un siltumizolācijas, kas nodrošina energoefektivitātes prasības;

3) veidņu sistēma ir viegla, kas neparedz smagās tehnikas izmantošanu un samazina kopējās izmaksas;

4) montāžas gaitā tiek apvienoti vairāki procesi, līdz ar to atkrīt virkne darbu – siltināšana, veidņu demontāža u. c. –, maksimāli samazinot būvniecības laiku.

Lasiet vairāk: www.tenapors.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)