Banner 980x90

SIA "Eira Group" – iebūvējamie skapji, vannas istabas mēbeles un virtuves mēbeles pēc pasūtījuma

Iebūvējamie skapji ir viens no vislielāko popularitāti guvušajiem mēbeļu veidiem, un šodien tādus var sastapt teju katrā mājoklī, pateicoties daudzajiem ieguvumiem, ko tie dāvā. Iebūvējamie skapji, īpaši ar bīdāmajām durvīm, ir gudrs risinājums gan uzglabāšanas un telpas plānošanas, gan pielietojuma, gan arīdzan dizaina ziņā.

Iebūvējamie skapji

Iebūvējamie skapji ir viens no vislielāko popularitāti guvušajiem mēbeļu veidiem, un šodien tādus var sastapt teju katrā mājoklī, pateicoties daudzajiem ieguvumiem, ko tie dāvā. Iebūvējamie skapji, īpaši ar bīdāmajām durvīm, ir gudrs risinājums gan uzglabāšanas un telpas plānošanas, gan pielietojuma, gan arīdzan dizaina ziņā.

Viena no priekšrocībām, ar ko izceļas iebūvējamie skapji, ir ergonomiskums, jo tie var tikt novietoti praktiski jebkurā telpā vai tās zonā. Taču visbiežāk šāda tipa skapji tiek uzstādīti brīvā sienas nišā, tādējādi tikpat kā neaizņemot vietu telpā. Iebūvējamie skapji izceļas ar savu daudzfunkcionalitāti, skapja funkcijas ir atkarīgas vien no mājokļa saimnieku vajadzībām un finansiālajām iespējām. Tie var tikt aizpildīti, ar ko vien nepieciešams – dažāda lieluma un veida plauktiņiem, kastēm mantu organizēšanai, stangām drēbju karināšanai un saudzīgai uzglabāšanai, modernu apgaismojumu un citiem funkcionālajiem un dizaina elementiem. Vēl viena liela priekšrocība, ko nodrošina iebūvējamie skapji un ko aktīvi izmanto daudzi, kas tādus iegādājušies, ir iespēja nomaskēt dažādus telpas defektus, piemēram, caurules, vadus, ūdens skaitītājus un citus nepievilcīgus elementus.

Diemžēl diezgan bieži veikalā izvēlētie iebūvējamie skapji izrādās nepiemēroti konkrētas telpas izmēriem, kā rezultātā nākas vai nu meklēt citus variantus vai arī speciāli pielāgot telpu skapja novietošanai, kas bieži prasa neplānotus tēriņus. Tāpēc ērtākais risinājums, lai izvairītos no šādām situācijām, ir iebūvējamie skapji pēc pasūtījuma. To izgatavošanu, kā arī piegādi un uzstādīšanu par saprātīgu samaksu var pasūtīt uzņēmumā "Eira Group", kas mēbeļu ražošanā izmanto tikai augstvērtīgus un praktiskus materiālus, kuri ar nemainīgu kvalitāti kalpos gadiem. Individāli pielāgotu mēbeļu un to detaļu izgatavošana ir uzņēmuma kaislība, tāpēc ikviens klients var būt drošs,  ka saņems savām prasībām atbilstošāko un efektīvāko risinājumu.

Lasiet vairāk: www.eiragroup.lv

Vannas istabas mēbeles

Piemeklēt atbilstošu mēbeļu komplektu vannas istabai, īpaši, ja tai ir netradicionāls plānojums, nereti ir sarežgīts uzdevums. Kā nekā, iekārtojot vannas istabu, jāņem vērā vienlaikus vairāki būtiski faktori. Viens no galvenajiem – vannas istabas mēbeles nedrīkst būt no materiāliem, kam ir slikta noturība pret mitrumu.  Tāpat, plānojot vannas istabas interjeru, mēbeles vairumā gadījumu jāpielāgo komunikāciju un santehnikas izvietojumam, kas arī nav nemaz tik vienkārši paveicams, īpaši, iegādājoties jau gatavas vannas istabas mēbeles veikalā. Lai radītu veiksmīgu vannas istabas interjeru, ļoti svarīgi izvēlēties tādas vannas istabas mēbeles, kas ir ne vien izturīgas pret mitrumu, bet arī funkcionālas un ļauj racionāli aizpildīt telpu, vienlaikus nodrošinot tajā augstu komforta līmeni.

Dodoties meklēt vannas istabas mēbeles pa dažādiem veikaliem, var ieraudzīt ļoti daudz skaistu un mūsdienīgu variantu. Iztēlojoties, kā izvēlētās vannas istabas mēbeles izskatīsies telpā, daudziem šķiet, ka rezultāts būs patiesi elegants, taču, atgādājot tās uz mājām, diemžēl bieži vien nākas vilties, jo tiek secināts, ka ir nianses, kas traucē vannas istabas mēbeles izvietot tā, kā gribētos un izskatītos vislabāk. Lai tā nenotiktu, vannas istabas mēbeles ir vērts izgatavot pēc individuāla pasūtījuma.

SIA "Eira Group" ir pieredzējuši eksperti mēbeļu un to detaļu ražošanas jomā un izgatavo vannas istabas mēbeles pēc klientam vēlamā dizaina, balstoties uz individuāliem vannas istabas izmēriem un citām telpas īpatnībām. Mēbeles tiek ražotas no izturīgiem augstas kvalitātes materiāliem, tāpēc kalpos to saimniekam ilgus gadus. "Eira Group" risinājumi ir palīdzējuši virknei klientu radīt komfortablu un skaistu vannas istabu, kurā ir patiess prieks uzturēties.

Lasiet vairāk: www.eiragroup.lv

Virtuves mēbeles pēc pasūtījuma

Daudzi labprāt savu brīvo laiku pavada virtuvē, eksperimentējot ar visdažādāko ēdienu receptēm un iepriecinot savus ģimenes locekļus vai ciemiņus ar gardām maltītēm. Taču bieži visu ēst gatavošanas prieku nobojā neveiksmīgs telpas plānojums un nepraktiskas virtuves mēbeles, kas rada virkni neērtību maltītes pagatavošanas procesā.

Šī iemesla dēļ cilvēki bieži izvēlas tādu opciju kā virtuves mēbeles pēc pasūtījuma. To var saprast, jo, pasūtot mēbeļu izgatavošanu pēc individuālām prasībām, tiek iegūts kvalitatīvs virtuves interjers, kurā ir apvienoti augsts komforta līmenis, pārdomāta funkcionalitāte un unikāls dizains. Virtuves mēbeles pēc pasūtījuma krietni atvieglo darbu jebkurā virtuvē, padarot to komfortablāku, ergonomiskāku un labāk organizētāku.

"Eira Group" ir pieredzes bagāts uzņēmums, kas savas darbības laikā ir ļoti veiksmīgi ticis galā ar visdažādākajiem izaicinājumiem virtuves telpu iekārtošanā, izgatavojot augstas kvalitātes virtuves mēbeles pēc pasūtījuma. "Eira Group" ikvienam garantē drošas, ilgmūžīgas un praktiskas oriģināla dizaina mēbeles, rūpējoties par to, lai virtuvē pavadītais laiks dāvātu tikai prieku un gandarījumu. Virtuves mēbeles pēc pasūtījuma tiek izgatavotas no ekoloģiskiem, ugunsdrošiem un mitrumizturīgiem materiāliem. Tāpat tām raksturīga augsta termoizturība, kas ļauj saglabāt mēbeļu pievilcīgo izskatu arī tad, ja uz to virsmām tiek novietoti karsti, tikko no plīts noņemti trauki. Materiāli virtuves mēbeļu izgatavošanai tiek piemeklēti, arī ņemot vērā faktu, ka bieži vien uz virtuves virsmām produkti tiek griezti, neizmantojot griešanas dēlīti. Tieši tāpēc "Eira Group" ražotās virtuves mēbeles pēc pasūtījuma garantēs arī augstu mehānisko izturību.

Izvēloties virtuves mēbeles pēc pasūtījuma pie "Eira Group", maksimāla funkcionalitāte tiks nodrošināta pat vismazākajai virtuves telpai, turklāt uzņēmuma darbinieki savu darbu paveiks tā, lai virtuves mēbeles aizņemtu iespējami mazāk vietas telpā, padarot to vizuāli plašāku.

Lasiet vairāk: www.eiragroup.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)