Banner 980x90

Nedēļas nogalē atklās 721 953 eiro vērto Smiltenes stadiona servisa un skatītāju tribīņu ēku

Rīga, 31.jūl., LETA. 4.augustā ar sportisku sacensību programmu tiks atklāta jaunuzceltā Smiltenes stadiona servisa un skatītāju tribīņu ēka, kuras izbūve izmaksājusi 721 953 eiro, aģentūru LETA informēja Smiltenes novada domes sabiedrisko attiecību speciāliste Inga Kovala.

Ēka kalpos Smiltenes pilsētas bērnu un jaunatnes sporta skolas, Smiltenes vidusskolas un Smiltenes tehnikuma audzēkņiem, kā arī sporta klubu vajadzībām un sporta pasākumiem.

Savukārt tās atklāšanas dienā stadionā un pilsētā notiks sacensības. Plkst.10 paredzēta Taizeļa kausa izcīņa 2018 futbolā, bet plkst.12 Tepera ezera promenādē ar peldēšanas distanci sāksies Latvijas kausa izcīņas posms triatlona sprinta distancē, kas turpināsies ar riteņbraukšanu maršrutā Smiltene-Mēri-Smiltene un skriešanas disciplīnu Vecajā parkā. Plkst.16 notiks draudzības futbola spēle starp Smiltenes futbolistiem un viņu vecākiem, treneriem un atbalstītājiem. Komandu sastāvā būs arī Latvijas Futbola federācijas vadības, Smiltenes novada domes un projekta īstenotāju pārstāvji. Pēc spēles notiks svinīgā stadiona servisa un skatītāju ēkas atklāšana, pēc kuras plkst.18 sekos 1.līgas čempionāta spēle starp "Smiltene/BJSS" un "Tukums 2000/TSS" komandām.

Stadionā ir izbūvēta stadiona servisa ēka un skatītāju tribīnes ar kopējo apbūves platību 626 kvadrātmetri, ārējie inženiertīkli. Saskaņā ar ēkas plānojumu, ir izbūvētas apjumtas tribīnes ar 250 skatītāju vietām, ēkā atrodas ģērbtuves, dušas un tualetes, treneru telpas, tualetes apmeklētājiem, noliktavas un tehniskās telpas.

Kopējās ēkas izmaksas ir 721 953 eiro, no kuriem 200 000 eiro ir valsts budžeta līdzfinansējums. Būvdarbus objektā veica SIA "R.K.C.F. Renesanse".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)