Banner 980x90

Mūrniece reģionālajā darba vizītē dosies uz Smiltenes novadu

Ināra Mūrniece/ Foto: Edijs Pālens/ LETA
Ināra Mūrniece/ Foto: Edijs Pālens/ LETA
Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece (VL-TB/LNNK) piektdien, 9.augustā, reģionālajā vizītē apmeklēs Smiltenes novadu, aģentūru LETA informēja parlamenta Preses dienestā.

"Savulaik devu solījumu, ka došos uz Latvijas novadiem, cik vien būs iespējams. Vēlos redzēt, kā dzīvo cilvēki ārpus Rīgas, vēlos tikties ar viņiem klātienē, lai pārrunātu lietas, kas viņus interesē. Šoreiz došos uz Vidzemi, uz Smiltenes novadu, ko nereti dēvē arī par vienu no latviskākajiem visā Latvijā," pauž Mūrniece.

Vizītes laikā Saeimas priekšsēdētājai paredzēta tikšanās ar Smiltenes novada domes priekšsēdētāju Gintu Kukaini, izpilddirektoru Kārli Lapiņu, pašvaldības deputātiem, kā arī ar iestāžu vadītājiem, lai iepazītos ar domes darbu, novada sasniegumiem un attīstības prioritātēm.

Mūrniece arī apmeklēs vienu no lielākajiem piena pārstrādes uzņēmumiem Latvijā - "Smiltenes pienu", kā arī apskatīs Smiltenes pilsētu.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)