Banner 980x90

Modernas sieviešu sandales plašā izvēlē 

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Sandales jeb apavi ar atvērtu purngalu vai papēdi ir piemērota izvēle karstās vasaras dienās. Vienlīdz pieprasītas ir sieviešu sandales gan bez, gan ar papēžiem, jo ikviena dāma vēlas labi izskatīties gan darba vietā, gan arī ballītēs. Mūsdienās ir plašas iespējas iegādāties apavus internetā, tā ietaupot laiku un bieži vien arī līdzekļus. Atrodi ideālos apavus atbilstoši Tavam stilam, paredzētajam notikumam un maciņa biezumam jau šodien!

Veikals un serviss vienuviet
Sieviešu sandales, īpaši ar papēžiem, mēdz būt pakļautas abrazīvai ielu segumu ietekmei. Lai ilgstoši saglabātu svaigu apavu izskatu, par tiem ir attiecīgi jārūpējas. Pirmkārt, noteikti jāiegādājas atbilstoši kopšanas līdzekļi. Otrkārt, veikals "Somijas apavi" piedāvā augstas klases servisu, kurā darbojas pieredzējuši apavu meistari. Apavu meistari veic šādus pakalpojumus:
- apavu profilaksi;
- pasitņu maiņu vai pielikšanu;
- papēžu maiņu;
- zoles pārlīmēšanu;
- rāvējslēdža iešūšanu;
- vīles sašūšanu;
- iekšzoles nomaiņu;
- apava pastiepšanu un daudzus citus noderīgus pakalpojumus.

Sieviešu sandales un jebkuri citi apavi ir daļa no mūsu ikdienas un bieži vien tie kalpo kā cilvēka vizītkarte. Tādēļ tiem vienmēr jābūt tik svaigiem kā pirmajā iegādes dienā. Veicot apavu profilaksi, Tu ietaupīsi gan laiku, ko pavadītu, meklējot jaunus apavus, gan naudu, ko samaksātu par citu apavu pāri.

"Somijas apavi" ir droša izvēle, ja vēlies kvalitatīvus apavus
Iepērkoties šajā interneta veikalā, Tu vari būt drošs par izvēlēto apavu kvalitāti, jo apavu klāstā tiek piedāvāti tikai rūpīgi izvēlēti apavi no pieredzējušiem ražotājiem. Turklāt gandrīz visi apavi ir atlasīti atbilstoši mūsu laikapstākļiem un platuma grādiem – tie ir silti, izturīgi un kalpo ilgi. Ikvienam apavu pārim tiek dota divu gadu garantija, kas ļaus veikt apavu maiņu vai profilaksi, ja ražotāja kļūdas dēļ tiem laika gaitā parādīsies kāds defekts.

Sapņu apavi līzingā
Klāt ir vasara, un tas nozīmē, ka ir pienācis laiks atsvaidzināt garderobi. Ja šobrīd maciņā valda tukšums, tas nenozīmē, ka jaunas sieviešu kurpes nav pieejamas. Burvīgas sieviešu sandales vairs nav sapnis – tagad ir iespēja tās iegūt jau desmit minūšu laikā:
- izvēlies savu sapņu apavu pāri, kas priecē acis, ir komfortabli un piemēroti Tavam stilam;
- aizpildi "LATEKO līzings" anketu;
- iesniegumu nodod "LATEKO līzings" filiālē Rīgā, Lāčplēša ielā 41;
- baudi savus jaunos apavus jau nākamajā dienā! 

Ja Tev radās kādi jautājumi par apavu līzingu, tad droši sazinies ar speciālistu pa tālruni +371 67284511 vai dodies uz veikalu "Somijas apavi" Rīgā, Kr.Barona ielā 36.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)