Banner 980x90

Mandātu nolikusi Smiltenes novada domes deputāte Vīķele

Rīga, 29.nov., LETA. Smiltenes novada domes deputātes amatu nolēmusi atstāt Zigeta Vīķele ("Vidzemes partija"), aģentūru LETA informēja Smiltenes novada domes Sabiedrisko attiecību speciāliste Marita Mūze.

Deputāte skaidrojusi, ka dzīvē pienāk bridīs, kad pēc 28 gadu publiskās, sabiedriskās dzīves, ir nolēmusi darīt pavisam ko citu. Darba tiesiskās attiecības viņa izbeigusi arī Smiltenes tehnikumā. "Lēmums nolikt deputātes pilnvaras ir privāts un nav saistīts ne ar politiku, ne arī tas ir emociju lēmums," domei skaidrojusi Vīķele.

Smiltenes novada domes deputāti trešdien apstiprinājuši deputātes iesniegumu par pilnvaru nolikšanu.

Kā liecina Centrālās vēlēšanu komisijas informācija, Vīķeles vietā kā nākamajam Smiltenes novada domes deputāta amatā ir tiesības stāties pašreizējam domes izpilddirektoram Kārlim Lapiņam ("Vidzemes partija")

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)