Banner 980x90

Launkalnes ciemā par 8480 eiro vēlas izveidot āra vingrošanas trenažierus

Valmiera, 26.janv., LETA. Smiltenes novada dome iecerējusi Launkalnes ciemā veidot āra vingrošanas trenažierus, aģentūru LETA informēja domes sabiedrisko attiecību speciāliste Marita Mūze.

Jau aizvadītā gada septembrī Lauku atbalsta dienestā tika apstiprināts Smiltenes novada pašvaldības projekts "Aktīvās atpūtas laukuma izveidošana Launkalnes ciemā", kas paredz šī gada pavasarī veikt atpūtas laukuma labiekārtošanas darbus - uzlabot basketbola laukumu, izbūvēt jaunu volejbola laukumu, kā arī uzstādīt soliņus, atkritumu tvertnes un tualeti. Lai laukums funkcionētu pilnvērtīgāk, nolemts atbalstīt iedzīvotāju pieprasījumu teritoriju aprīkot ar āra trenažieriem.

Ja biedrība "Abulas lauku partnerība" un Lauku atbalsta dienests apstiprinās domes iesniegto projektu "Āra vingrošanas trenažieru iegāde un uzstādīšana Launkalnē", par kopējo summu 8480 eiro, Smiltenes novada dome nodrošinās līdzfinansējumu 10% apmērā no projekta izmaksām jeb 848 eiro.

Projekta laikā paredzēts uzstādīt sešas trenažieru iekārtas, no tām viena ar trīspusēju lietošanu un pārējās ar divpusēju lietošanu. Tas nozīmē, ka vienlaicīgi uz šiem sporta trenažieriem ar fiziskām aktivitātēm varēs nodarboties 13 cilvēki. Paredzēts arī, ka uzstādītie āra trenažieri būs piemēroti visām vecuma grupām.

Pēc projektu realizēšanas tālākā laukuma uzturēšana tiktu veikta par Launkalnes pagasta budžeta līdzekļiem un ar pagasta iedzīvotāju brīvprātīgo darbu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)